Ευρυτανία: Νεκρή μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στα χιόνια μετά το ρεβεγιόν

Ευρυτανία: Νεκρή μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στα χιόνια μετά το ρεβεγιόν

Μετά το ρεβεγιόν η γυναίκα επέστρεφε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος – Σωριάστηκε στα χιόνια όταν αναγκάστηκε να περπατήσει επειδή εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της 

xionia_1
Μοιραία ήταν η φετινή πρωτοχρονιά για μια 55χρονη γυναίκα, που έχασε τη ζωή της μέσα στα χιόνια.

Το περιστατικό έγινε στην Ευρυτανία. Η γυναίκα είχε πάει με παρέα στην περιοχή για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Μετά το ρεβεγιόν, επέστρεφαν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος, έξω από το Καρπενήσι.

Όμως, στις 2.30 περίπου τα ξημερώματα και λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από το χιόνι και εγκλωβίστηκαν. Η παρέα, αποτελούμενη από δύο ζευγάρια, αποφάσισαν να αφήσουν το αυτοκίνητο και να πάνε με τα πόδια στα δωμάτια.

Μετά από λίγα λεπτά πορείας μέσα στο χιόνι, η 55χρονη σωριάστηκε.

Η παρέα της ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ την Πυροσβεστική και την αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να μπορούν να τη βοηθήσουν. Μόλις διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρπενησίου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Εικάζεται ότι η 55χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που πιθανόν δεν ήξερε και η καρδιά της δεν άντεξε όταν βρέθηκε σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλείσιμο
Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου της θα φανούν στην ιατροδικαστική έκθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης