Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Λάρισας για τηνεξαφάνιση της Βασιλικής (Κούλα) Γκαράνη, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, από το Μελισσοχώρι Λάρισας όπου μένει μόνη της.
Εκείνη την ημέρα εισέπραξε τη σύνταξη της από το ταχυδρομείο της περιοχής και χάθηκαν τα ίχνη της.
Η 76χρονη έχει χαθεί ξανά στο παρελθόν και συνήθως περιφέρεται στις περιοχές Πλατύκαμπος και Γαλήνη και φιλοξενείται σε αποθήκες συγχωριανών της.
Έχει ύψος 1.55, άσπρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, βαδίζει με δυσκολία και αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης. Δεν είναι γνωστό ποια ήταν η ενδυμασία της όταν εξαφανίστηκε. Οι συγγενείς της πιστεύουν ότι σίγουρα φορούσε έναν μάλλινο κόκκινο σκούφο, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς