Πρέβεζα: Βγήκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ φορτωμένος με κοκαΐνη και χασίς

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στον ταξιδιωτικό του σάκο και βρήκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 30 γραμμαρίων και τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη

Ο πανικός φάνηκε στο πρόσωπο ενός 38χρονου αλλοδαπού μόλις αποβιβάστηκε από ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Πρέβεζα, όταν είδε μπροστά του αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Και εκείνοι τον είδαν, όμως, και κατάλαβαν πως κάτι έκρυβε.

Έτσι, έκαναν έλεγχο στον ταξιδιωτικό σάκο που είχε μαζί του και βρήκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 30 γραμμαρίων και τρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 166 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες στον αλλοδαπό που προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν 165 ευρώ και δύο κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή του.

*** Χρήμα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή του είχε στο σπίτι του ένας 34χρονος που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν 191,9 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, μικροποσότητα σπόρων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος νάιλον περιτυλίγματα, ενώ κατασχέθηκαν και 1.595 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr