Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Απειλή για βόμβα στο Blue Star Horizon

horizon

Το πλοίο εκκενώθηκε από τους επιβάτες του, ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ για το Ηράκλειο - Μετά τον έλεγχο αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα - Με μιάμισι ώρα καθυστέρηση η αναχώρηση του πλοίου

Σε εκκένωση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Blue Star Horizon που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ από Πειραιά για Ηράκλειο, προχώρησε το λιμενικό σώμα, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Σύμφωνα με το λιμενικό, άγνωστος τηλεφώνησε στο κέντρο άμεσης δράσης και είπε ότι στο συγκεκριμένο πλοίο αναμένεται να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Το ειδικό κλιμάκιο του λιμενικού πραγματοποίησε έλεγχο στο εσωτερικό του πλοίου, όπου διαπιστώθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Οι επιβάτες και τα οχήματα άρχισαν σταδιακά να επανέρχονται στις θέσεις τους, ενώ το πλοίο προγραμματίστηκε να αναχωρήσει περίπου στις 22:30, με καθυστέρηση σχεδόν 1,5 ώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

naxos

Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται τόσο παλαιά πολιτισμική δραστηριότητα στο Κεντρικό Αιγαίο, κατά τη Μέση Πλειστόκαινο περίοδο - Νέα δεδομένα δείχνουν πως το Αιγαίο ήταν προσβάσιμο στους αρχαϊκούς και πιο σύγχρονους ανθρώπους δεκάδες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από ό,τι θεωρείτο προηγουμένως

6