Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άντρας ηλικίας 40 ετών, που εργαζόταν σε λατομείο στην περιοχή Πύργων του Δήμου Προσοτσάνης Δράμας.
Ο εργαζόμενος του λατομείου βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κατά τη διάρκεια επεξεργασίας καταπλακώθηκε από όγκο μαρμάρου. Πρόκειται για το δεύτερο εργατικό δυστύχημα, που συνέβη στην ίδια λατομική επιχείρηση σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών.
Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Δράμας πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα συνεχή ειδικά σεμινάρια, για να τηρούνται από τους εργαζόμενους και τις διευθύνσεις των επιχειρήσεων όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός λατομικών επιχειρήσεων.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.