Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι διέφυγαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι διέφυγαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζει τα γραφεία του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής» - Οι δράστες κινήθηκαν επί της Εθνάρχου Μακαρίου στο ρεύμα προς Πειραιά και, αφού τοποθέτησαν τη βόμβα στο μεταλλικό κιγκλίδωμα, στο πλάι του δρόμου, διέφυγαν, κάνοντας αναστροφή στο φανάρι, έξω ακριβώς από το κτίριο

skai_bomb_arthro
Βίντεο με το αυτοκίνητο των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής» έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τις εικόνες να έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, που λειτουργεί στην ταράτσα του κτιρίου.

Πρόκειται για το σκουρόχρωμο Opel, το οποίο βρέθηκε καμμένο στα Άνω Πετράλωνα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Το όχημα των τρομοκρατών


Από την επεξεργασία του βίντεο προκύπτει ότι οι δράστες κινήθηκαν επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο ρεύμα προς Πειραιά και, αφού τοποθέτησαν τη βόμβα στο μεταλλικό κιγκλίδωμα, στο πλάι του δρόμου, διέφυγαν κάνοντας αναστροφή στο φανάρι, έξω ακριβώς από το κτίριο.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 19 Νοεμβρίου από την περιοχή της Νέας Ιωνίας και είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κλείσιμο
Οι επιβάτες του, πιθανότατα τρεις τον αριθμό, το εγκατέλειψαν και το πυρπόλησαν στην οδό Αρκάδων στις 2 τα ξημερώματα, περίπου δέκα με 15 λεπτά από τη στιγμή που ενεργοποίησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Το καμμένο όχημα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και ερευνάται για δακτυλικά αποτυπώματα ή ίχνη DNA.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης