Προς ψήφιση το ακατάσχετο στους λογαριασμούς των αγροτών – Στα 7.500 ευρώ το ύψος του
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σκοπεύει να φέρει την τροπολογία για το ακατάσχετο στους λογαριασμούς των αγροτών ακόμη και αύριο – Στα 7.500 ευρώ το ύψος του
Ακόμη και αύριο ενδέχεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία για το ακατάσχετο στους λογαριασμούς των αγροτών, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Το ύψος του ακατάσχετου, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να είναι 7.500 ευρώ. Στο μεταξύ, την Πέμπτη θα γίνει η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τη διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος. Βασικό θέμα της σύσκεψης θα είναι αυτό των ανοικτών τιμών στο βαμβάκι.
Την ίδια μέρα αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το υπόλοιπο 30% της ενιαίας ενίσχυσης καθώς και τα χρήματα από το «πρασίνισμα», ενώ τις επόμενες μέρες, με πιο πιθανή την Παρασκευή, προβλέπεται να γίνει η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης που αφορά τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.