Η σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου

asoee

Σύμφωνα με τον πίνακα διεθνούς κατάταξης Eduniversal - Για την τελική κατάταξη λήφθηκαν υπόψη η διεθνής επιρροή και η φήμη του κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος

Ο πίνακας διεθνούς κατάταξης Eduniversal δημοσιοποίησε τις 1.000 καλύτερες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Schools) από 154 χώρες για το 2018.

Ο πίνακας διεθνούς κατάταξης αξιολογεί τα Business Schools των Πανεπιστημίων λαμβάνοντας υπόψη τη διεθνή επιρροή και τη φήμη του κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος. Μεταξύ των κριτηρίων είναι οι ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων, οι θέσεις που αυτές καταλαμβάνουν σε πληθώρα άλλων διεθνών κατατάξεων, η συμμετοχή τους σε διεθνείς και εθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς καθώς και οι ψήφοι των Πρυτάνεων των 1.000 συμμετεχόντων Business Schools.

Με τη χρήση των κριτηρίων αυτών επιτυγχάνεται η κατάταξη των Business Schools των Πανεπιστημίων σε πέντε (5) κατηγορίες διάκρισης. Η Σχολή Διοίκησης Eπιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε 4 αστέρια διάκρισης που το κατατάσσουν στην δεύτερη υψηλότερη κατηγορία ("4 Palmes League - Top Business Schools") του πίνακα και αξιολογήθηκε στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου! Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ήταν το μόνο Business School Ελληνικού Πανεπιστημίου που κατατάχθηκε στην κατηγορία "4 Palmes" ανάμεσα σε διακεκριμένα Business Schools, όπως για παράδειγμα: Texas A&M University Mays Business School, University of Southern California-USC Marshall School of Business, Boston University Questrom School of Business, Lancaster University Management School, City University Cass Business School, University of Bologna-Bologna Business School και University of Amsterdam-Amsterdam Business School, όπως αναφέρετε στην ιστοσελίδα της Eduniversal.

Ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, με αφορμή την διάκριση από την Eduniversal, δήλωσε: «Οι διεθνείς διακρίσεις προβάλλουν τη χώρα και δίνουν εφόδια για διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία στους πτυχιούχους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών». την ιστοσελίδα της Eduniversal.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Η.Ψ

ΑΣΟΕΕ τα καλύτερα φρικια στο υπόγειο

Μουργόλυκος

Κατάρα στον λαδέμπορο που σε ονόμασε οικονομικό πανεπιστήμιο, τιμημένη Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Οι Έλληνες μπορούν να ελπίζουν

Στην κοπριά φυτρώνει λουλούδι, εκεί που ασχημονούν οι αριστεροί καταλαμβάνοντας πανεπιστημιακό χώρο τα παιδιά που προσπαθούν παίρνουν διεθνείς διακρίσεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης