Σκοπιανό: Με «κίτρινα γιλέκα» θα... υποδεχτούν τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Σκοπιανό: Με «κίτρινα γιλέκα» θα... υποδεχτούν τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

«Άρωμα» γαλλικής επανάστασης θα έχει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στον Λευκό Πύργο, με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

kitrino-gileko-mono
«Άρωμα» γαλλικής επανάστασης θα έχει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στον Λευκό Πύργο, με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία σε κομματική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Θέλοντας μάλλον να συμβαδίσει με το «εκρηκτικό» κλίμα των ημερών, που φέρνει ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό της Γαλλίας, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα κάλεσε όσους συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας να κρατούν σημαίες και να φορούν κίτρινο γιλέκο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής έτσι όπως αναρτήθηκε στο facebook έχει ως εξής:

"Η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης άκουσε το κάλεσμα των Γάλλων καθώς το κίνημα των κίτρινων γιλέκων εξαπλώνεται στην Ευρώπη και καλούμε όλους τους συνελληνες που θα βρίσκονται την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λ. Πύργο, εκτός απ τις σημαίες που θα κρατάμε όλοι, να φορέσουν και κίτρινο γιλέκο. Μετά την Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία τασομεθα κι εμείς στο πλευρό των αγωνιστών κατά της παγκοσμιοποίησης και των βρωμικων σχεδίων τους.

Καλούμε τους συνελληνες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7 μ.μ.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ"

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης