Έγκλημα στη Ρόδο: «Κυκλώματα» εκβιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της 21χρονης Ελένης

foitritria-rodos_main01

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη νέος κύκλος ερευνών - Οδηγούνται στις φυλακές οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για την δολοφονία της φοιτήτριας

Έκκληση να εξαρθρωθεί το «κύκλωμα» ή τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που έρχονται στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, κάνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη «ξέσπασε» χθες το πρωί επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στο νησί μας δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια!

Η υπόθεση ανοίγει εκ των πραγμάτων νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές της περιοχής μας, ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Ροδιακή» έχουν παρθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες και αξιολογούνται από τις αρμόδιες αρχές.

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» αναφέρεται σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα»!

Δηλώσεις Ιωάννη Τοπαλούδη στη Ροδιακή

Οι δηλώσεις του πατέρα

Ερωτηθείς να σχολιάσει την απόφαση της προφυλάκισης των δύο κατηγορουμένων για την άγρια δολοφονία της κόρης του, ο πατέρας την χαρακτήρισε «λίγο έως πολύ αναμενόμενη». Ωστόσο πρόσθεσε πως «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου»!

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μίλησε όμως και για «κυκλώματα» που υπάρχουν στο νησί μας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα δεν ξέρω τι άλλα «κυκλώματα» πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας.

Και ειλικρινά όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι σπιλώνουν την ψυχούλα της κόρης μου, αλλά αμαυρώνουν και την προσπάθεια των Ροδιτών και της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, οι οποίοι μας αγκάλιασαν μαζί με τον αδελφό μου όταν ήμασταν αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο τρόπο. Να σας πως τι; Ότι οι άνθρωποι που ήρθαν από τη μεταφορική και κουβαλούσαν τα πράγματα της κόρης μου, έκλαιγαν; Στο ξενοδοχείο ο άνθρωπος δεν πήρε χρήματα είναι λέει, το ελάχιστο δυνατόν, έκλαιγαν όλες οι γυναίκες περισσότερο από εμένα, άνθρωποι απλοί που μας συναντούσαν στο δρόμο μας λυπούνταν;

Άρα λοιπόν πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο «απόστημα» που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το «απόστημα», αυτό το «κύκλωμα» που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του.

Ειλικρινά θέλω να πω να προσέχουν οι γονείς των παιδιών αυτής της ηλικίας πάρα πολύ όταν τα στέλνουν σε μέρη μακρινά. Και η τελική δικαίωση θα είναι δικαίωση όχι μόνο για την ψυχή της κόρης μου και ολόκληρη την οικογένειά μου αλλά για ολόκληρο το νησί»!

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε και για τα κακόβουλα σχόλια που ορισμένοι ανήρτησαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ειλικρινά εγώ δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυθεύματα –όχι δημοσιεύματα και αναρτήσεις- γιατί γνωρίζω ποια ήταν η κόρη μου και ο κόσμος γνώρισε ποια είναι η οικογένειά μου. Σας είπα και πριν, κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτό το «κύκλωμα» ή αυτά τα «κυκλώματα» να εξαρθρωθούν! Έτσι θα ησυχάσει και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί»!

Σε κάθε περίπτωση ο πατέρας της άτυχης Ελένης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής τους στη Δικαιοσύνη κατά ατόμων που αμαύρισαν το όνομα της κόρης του με τα σχόλια τους και είπε πως «ήδη οι δικηγόροι έχουν κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση».

Εμπλέκονται και άλλα άτομα;

Την ικανοποίησή του εξέφρασε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στο νησί μας, κ. Αλέξης Κούγιας, όχι για το γεγονός της προσωρινής κράτησης των δύο φερόμενων δραστών, καθώς σε αυτά τα εγκλήματα -όπως είπε- είναι αυτονόητη η προσωρινή κράτηση λόγω της επικινδυνότητας της προσωπικότητας των κατηγορουμένων, αλλά για την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου.

«Εκείνο που μας έχει απόλυτα αφήσει ικανοποιημένους είναι αφενός μεν ότι έγινε άμεσα αποδεκτό το αίτημά μας για κατά αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων, έγινε αποδεκτό το αίτημά μας για αναπαράσταση του εγκλήματος, αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι το γεγονός πώς η αντέδρασε η κοινωνία της Ρόδου, της οποίας πιθανότατα μέλη θα είναι και οι άνθρωποι οι οποίοι θα κρίνουν την τύχη αυτού του εγκλήματος.

Γιατί η Δωδεκανήσια κοινωνία θα κρίνει, ή το δικαστήριο της Ρόδου ή το δικαστήριο της Κω θα κρίνουν τελικώς ποια είναι η συμμετοχή του κάθε κατηγορουμένου, ποια ποινή πρέπει να τους επιβληθεί και γενικότερα ποια είναι η αποδοκιμασία της οργανωμένης κοινωνίας για την πράξη που έθιξε την κοινωνική ειρήνη και που πραγματικά είναι κάτι που σε σοκάρει.

Το γεγονός της αυθόρμητης προσέλευσης τόσου κόσμου και ο τρόπος που αντιμετώπισαν αυτή την αντικοινωνική συμπεριφορά έδωσαν πολύ κουράγιο στην οικογένεια και συγχρόνως απέδειξε και ένα γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία παραμένει κοινωνία με αρχές, με σύστημα αξιών και δεν ανέχεται τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Από εκεί πέρα ποια θα είναι η τύχη των κατηγορουμένων, ποια είναι η ποινή που θα τους επιβληθεί είναι θέματα των δικαστηρίων, εμείς σαν πολιτική αγωγή θα βοηθήσουμε το δικαστήριο να εκδώσει μία δίκαιη απόφαση. Ούτε την απόφαση θα βγάλουμε ούτε θα προκαταδικάσουμε κανέναν.

Εκείνο που προκύπτει όμως από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι υπάρχει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα με διάφορα θέματα, τα οποία αφορούν την ελληνική κοινωνία, της οποίας μέλη είναι οι δύο κατηγορούμενοι.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κοινωνιολογικά θέματα τα οποία θα τα δούμε στο μέλλον» κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Ερωτηθείς για τον χρόνο που θα γίνει η αναπαράσταση του εγκλήματος ο γνωστός δικηγόρος επανέλαβε πως θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η έρευνα των αναμφισβήτητων στοιχείων όπως DNA, τοξικολογικές κ.α.

Και αυτό διότι, όπως ο ίδιος ο κ. Κούγιας διευκρίνισε «μπορεί να βρεθούν στα σπλάχνα του θύματος ενδείξεις του τι άλλο συνέβη εκεί. Δεν γνωρίζω αν οι απολογούμενοι στην απολογία τους δήλωσαν κάτι, γιατί ο κατηγορούμενος είχε πει πως ήταν μεθυσμένοι, να δούμε μήπως έχουν πάρει και άλλες ουσίες, όλα ενδεχόμενα είναι. Και επίσης με τις απαντήσεις του DNA μπορεί να αποδειχθεί ή να ελεγχθεί ως ενδεχόμενο η παρουσία και άλλων προσώπων. Αυτά όλα καθιστούν επιβεβλημένη την αναπαράσταση του εγκλήματος μετά την ολοκλήρωση αυτής της έρευνας».

Τέλος, ο κ. Κούγιας ρωτήθηκε για τα «κυκλώματα» που πιθανόν υπάρχουν στο νησί μας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα της φοιτήτριας λέγοντας τα εξής:

«Υπάρχουν κάποια στοιχεία στη δικογραφία από τη μαρτυρία μιας φίλης της κοπέλας, όπου στη δικογραφία υπάρχει μία μαρτυρία μιας Αλβανίδας, η οποία ήταν συμφοιτήτρια για την οποία πιθανώς στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα. Γιατί εκεί διαβάζοντας στη δικογραφία έχω δει κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ άσχημα για αυτό το λόγο δεν θέλω να μιλήσω τώρα αλλά αφού μιλήσω πρώτα με την οικογένεια».

Οδηγούνται στις φυλακές

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν πλέον μετά την απόφαση για την προσωρινή τους κράτηση, ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αλλοδαπός θα φιλοξενηθεί στις φυλακές της Αυλώνας λόγω του νεαρού της ηλικίας του και ο 21χρονος σε αυτές στα Γρεβενά.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι κατηγορούμενοι βρίσκονταν για περίπου εννέα ώρες την περασμένη Παρασκευή στα δικαστήρια της Ρόδου όπου αφού απολογήθηκαν ξεχωριστά ο καθένας, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για το στυγερό έγκλημα, ο ένας στον άλλον, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και κατά αντιπαράσταση εξέτασή τους.

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου, τα δικαστήρια της Ρόδου είχαν μετατραπεί σε «αστακό» για να αποφευχθούν έκτροπα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των απολογιών δεν έλειψαν και μικροεπεισόδια, ενώ περίπου στις τρεις το μεσημέρι το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου εκκενώθηκε και παρέμειναν σε αυτό, οι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού, οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους.

Ωστόσο πλήθος κόσμου, που συγκεντρώθηκε έξω από το κτήριο, κατέκλυσε όλες τις εισόδους περιμένοντας να εξέλθουν οι κρατούμενοι, ενώ δεν έλειψαν και τα υβριστικά σχόλια προς τους δύο δράστες.

Τελικά, οι δύο κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν, γεγονός που όταν το αντιλήφθηκε το εξοργισμένο πλήθος μετέβη έξω από το Αστυνομικό τμήμα της Ρόδου όπου βρίσκονται τα κρατητήρια, φωνάζοντας συνθήματα κατά των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑ (123)

Συμεωνίδης

Κορίτσια, αν αποδειχθεί ότι όντως υπάρχει κύκλωμα βιαστών / εκβιαστών στη Ρόδο, με ενεργό / ηγετικό ρόλο στον Έλληνα υιό, όσες από εσάς κακοποιηθήκατε, ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ! Τρέχτε τους, στα δικαστήρια, να πάρετε την νόμιμη αποζημείωση. Κάποιο ενοικιαζόμενο, καμιά ταβέρνα, κανα φιλετάκι παραθαλάσσιο, κάτι βρε παιδί μου. Με περιουσία ο μπαμπάς... Νταής και χωρίς μπέσα ο γιός... Να'χουμε να γκρεμίζουμε! Ηλία, ρίχτο!

Λαδι στημ φωτια

Δυο λεξεις θα πω: νομος παρασκευοπολους. Και ετσι αρχηζει το κακο

Ενας γονιος

Mπηκες και συ να πεις την πολιτικη σου βλακεια..οχι πως δεν εχεις δικιο δηλαδη..σ αυτα τα εγκληματα δεν μετραει κανενας νομος και κανενας νομοθετης..το νομο τον εχει ο γονιος που αφερεσαν τη ζωη του παιδιου του με τετοιο τροπο.

Κλειστές κοινωνίες

Ίσον απομόνωση!!Θυμάμαι μια πρώην σχέση μου (τρία χρόνια διαφορά ηλικίας και από το ίδιο χωριό),πέρασε σε ΤΕΙ της Κρήτης και μετά από 4-5 μήνεςσε μια κουβέντα που κάναμε,τη ρώτησα πως περνάς εκεί? Και μου απάντησε "Once you go black you never go back" !!!! Τρελό ξεφάντωμα η τύπισσα και καλά έκανε δεν τη κακολογώ.Φεύγει η κάθε κοπέλα από το χωριό της που έχει φάει τη κλεισούρα και τις απαγορεύσεις στη μάπα για να μη πει το χωριό (το οποίο έχουν κάνει τα αίσχη και το κέρατο παέι σύνεφο) κι αισθάνεται λίγη ελευθερία και ξεσαλώνει.Κάτι παρόμοιο έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά κάπου στράβωσε το όλο σκηνικό. Και όχι δεν προσβάλω τη κοπέλα,δικαιωμά της ήταν να κάνει αυτό που γουστάρει και μπράβο της,ούτε δικαιολογώ αυτά τα μπάσταρδα που να σαπίσουν στη φυλακή. Κάτι που θέλω να πω επίσης προς τις γυναίκες,είναι ότι ακόμα και να σας απειλεί κάποιος με βίντεο που έχει τραβήξει παράνομα ή με οτιδήποτε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σας απειλεί,δε νομίζω ότι η αξία σας στα μάτια της κοινωνίας θα πέσει.Κατευθειαν καταγγελία μη κολλάτε στις ''ψεύτικες αερολογίες'' που σας πουλάνε ότι εμείς εκείνα τα χρόνια κτλ.Εκείνα τα χρόνια κάνανε χειρότερα και το παίζανε παρθένες.

Κλασσικα μονο στο Γιουνανισταν

αυτα. Ολοι φταινε εκτος απο την ανατροφη που εδωσε στην κορη του ο ιδιος να μη μπλεκει...Και αντι να εχει τα παντελονια να το παραδεχτει δημοσια μπας και αλλαξει κανας αλλος πατερας με τα ιδια μυαλα, τα ριχνει στα κυκλωματα που φανταστηκε στην τρικυμια που εχει στο μυαλο του...Να πιασουμε ολο το εγκλημα εν μια νυκτι αντι να δασκαλεψεις εσυ την κορη σου να μη μπλεκει. Βολικο ε;

Σε πήγαν κι εσένα στο σπιτάκι;

"Φταίει το θύμα" γράψε και καθάρισες. Μη κουράζεσαι τζάμπα. Και ναι, πλέον, μόνο στο Γιουνανισταν (και τον 3ο κόσμο) τα ρίχνουν στο θύμα.

κουκουρουκου

καθως επισης και οι γονεις των 2 η μπορει και 3 (θα δουμε) αποβρασματων! οι γονεις εχουν αμελησει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ την επιρροη του ιντερνετ στα παιδια τους, νομιζουν οτι τα μεγαλωνουν σωστα αλλα σιγα σιγα ο δυτικος πολιτισμος σαπιζει και φθειρεται, το ιντερνετ ειναι παρα πολυ καλο, αλλα και παρα πολυ κακο, απο αυτο ομως που βλεπω στους νεους τριγυρω μου...............μαλλον το κακο απορροφουν. εχουν καταντησει το σεξ παιχνιδι και οχι αποροια του ερωτα δυο νεων, και μιλω παντα και για τα δυο φυλλα. θελουν να τα δοκιμασουν ολα πολυ γρηγορα και πολυ ευκολα, μονο που αυτο φερνει καταθλιψη οταν περασουν λιγο τα χρονια και δυστυχως δεν εχει βγει ουτε ενας ψυχολογος να "φρεναρει" λιγο τους νεους παρα μονο τους "βομβαρδιζουν" καθημερινα με εντελως αντιθετα μυνηματα. γιατι να φυγει ετσι αδικα νεο κοριτσι; γιατι πηγε εκει(με τη θεληση της) 2 η ωρα το ξημερωμα κι εχασε τη ζωη της λιγες ωρες αργοτερα; πως ειναι δυνατον να κοροιδευουν 2 μυξιαρικα τσογλανια ενα ολοκληρο δικαστικο συστημα και μια ολοκληρη χωρα; σε λιγο θα τους αφησουν εξω ετσι οπως το πανε. και στο φιναλε γιατι δεν προσεχετε λιγο ρε παιδια;

απορώ

Εσύ δηλαδή πιστεύεις, ότι η κοπέλα, πήγαινε γυρεύοντας; Σαν δεν ντρέπεσαι που το γράφεις κι όλας. Δεν μπορώ να καταλάβω, από πότε είναι έγκλημα ή "τα ήθελε ο κ,...", όταν μια κοπέλα πάει με το αγόρι της βόλτα; Δεν έχει βρεθεί ποτέ μια κοπέλα σε μια παρέα αγοριών; τι σημαίνει αυτό; Ότι τα αγόρια πρέπει να την βιάσουν και να την σκοτώσουν; Είσαι με τα καλά σου; Αν είναι έτσι, τότε μόνο παρέες με το ίδιο φύλο πρέπει να κάνουν τα παιδιά από εδώ και πέρα. Για σύνελθε λίγο

Μάρα

Για ποια ανατροφή μιλάς; Σα δε ντρέπεσαι λίγο... Παιδιά έχεις; Μη σου τύχει..

tassos

Ο δεκαενιάχρονος ειναι ένήλικος κύριοι.Γιατί στήν Αυλώνα που ειναι γιά ανήλικους?Τό κάνατε μιά ,μέ τό κτήνος πού άφησε τήν Μυρτώ στήν Πάρο μόνιμα ανάπηρη χαρακτηρίζοντας τόν ανήλικο ,ενώ ειχε βάλει μασέλα.Κάποια στιγμή θά ξεσηκωθεί ό αστός από τους καναπέδες ,καί θά σας πάρει καί θά σας σηκώσει .

το ιδιο ισχυει και

για την κοπελα που εμπλεξε ρε μπαγλαμα! Ενηλικη στα 21 ηταν!

...

Μάστορα, δεν είναι "της Αυλώνας", είναι "του Αυλώνα"...

Λούλης

Καλά που το διόρθωσες. Κι είχαμε κάτι φαγούρες.

Leon Degrelle

Και κύκλωμα εκβιαστών να υπάρχει όπως αναφέρει ο πατέρας της θανούσης (διότι πιθανότατα γίνεται σούσουρο πίσω στο χωριό) δεν παύει να ισχύει ότι αγκάλιασε και φίλισε τον λαθρομετανάστη αλβανό δολοφόνο. Από κει και πέρα να χάμε να λέγαμε.

Σοκ και δέος

Η ντροπή είναι όλων αυτών που λένε ότι φταις εσύ. Η ντροπή είναι αυτών που αναρωτιούνται αν έδωσες ή όχι δικαιώματα, και άρα αν δικαιολογείται ο βιαστής Η ντροπή είναι εκείνων των αντρών που κάποτε άκουσαν «όχι» και δεν σταμάτησαν εκεί. Η ντροπή είναι των γονιών που μεγαλώνουν τα αγόρια τους να βλέπουν τις γυναίκες σαν κατάκτηση, και το σεξ σαν τρόπαιο που με κάθε μέσον πρέπει να κερδηθεί. Αλλιώς, ο εχθρός να κατατροπωθεί. Ως τη γυναικοκτονία. Η ντροπή πέφτει και πάνω σε όλους τους άντρες της προκοπής, που το φύλο τους θεωρείται επικίνδυνο, μέχρι το αντίθετο να αποδειχθεί. Είναι καιρός, αυτή η ντροπή να γίνει θυμός. Να γίνει αντίδραση, να γίνει συνείδηση, να γίνει μήνυμα εκκωφαντικό. Γιατί κανένα κορίτσι, καμία Ελένη δεν ήταν που το άφησε να συμβεί. Το αφήνουμε να συμβεί κάθε μέρα, όλοι μαζί.

ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;

Κάθε μικρό παιδί που είδε το βίντεο όπου την πήρε από το σπίτι βλέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι εκείνος την αγκαλιάζει και τι κορίτσι ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Αν γνωρίζεις και λίγο από ψυχολογία όπως εγώ που την σπούδασα θα αντιληφθείς επίσης ότι ο τύπος είχε νευρικότητα πέρα δώθε... και εκείνη περπατούσε φοβισμένα. Πιεσμένη ήταν, μην πλάθετε σενάρια φαντασίας

Χάνεις κάθε ελπίδα

Θαυμάζω πέρα για πέρα το εξαίρετο ήθος των γονιών της αδικοχαμένης φοτήτριας. Ο πατέρας άνοιξε την καρδιά του. Είχε το θάρρος να μιλήσει ανοικτά για κινδύνους που παραμονεύουν. Για τυχών κυκλώματα. Αντικρύζει κανείς την ψυχική του ανωτερότητα. Δυστυχώς δεν το κάνουν όλοι. Π.χ. τι ακριβώς συμβαίνει μέσα, πέριξ και έξω απο τα Πανεπιστήμια λίγοι ξέρουν . Δεν μιλούν. Διακινούνται ύποτες ουσίες και κανείς, δεν ενδιαφέρεται. Στην πραγματικότητα χιλιάδες φοιτήτριες καταντούν υποχείρια, θύματα άθλιων εκβιασμών. Δεν μιλούν. Φοβόνται. Πιστεύουν στο: μην κατηγορείς το σπίτι σου, μη πέσει και σε πλακώσει. Η σιωπή/ανοχή στα όργια του υποκόσμου κατά των ελληνίδων φοτητριών δεν βοηθάει, ενισχύει την δραστηριότητα του υπόκοσμου. Υπάρχει κοινωνικό μίσος μέχρι σαδισμού. Αυτή η ξετσίπωτη βία στα Πανεπιστήμια, δίνει θάρρος στο υπόκοσμο να συμπεριφερέται στο φοιτητή σαν να είναι προϊόν φτηνής εξευτελιστικής μεταχείρησης. Η χρόνια ανικανότητα των ιθυνόντων είναι παραδειγματική. Περιορίζεται σε αλληλοκατηγορίες μέχρις ασυνειδησίας, ενώ αφήνουν την κοινωνία να παραπέει στα σκοτάδια του υπόκοσμου. Χάνεις κάθε ελπίδα.

Τεχνικός Κιν.Τηλ & Υπ.

Δεν θέλω να υποβαθμίσω το θέμα, το έγκλημα είναι κατακριτέο και καταδικαστέο από οποιαδήποτε πλευρά κι αν προέρχεται, αλλά το να μου παρουσιάζεις τις φοιτήτριες ως αγγελούδια, κυριολεκτικά με κάνει να γελάω και το κάνω γιατί ίσως οι περισσότεροι/ες έχετε πλήρη άγνοια επί του θέματος ή απλά ντρέπεστε να το παραδεχτείτε. Τι γίνεται με τις πλαστές καταγγελίες βιασμών από φοιτήτριες που απαίτησαν χρήματα από συμφοιτητές τους, τα πήραν, έκαναν ότι έκαναν με δική τους θέληση και επειδή μετά μετάνοιωσαν ή για δικούς τους λόγους, προέβησαν σε καταγγελία των συγκεκριμένων ατόμων? Ο στιγματισμός αυτών των νέων ανθρώπων δε σας αφορά? Οι άντρες είμαστε τομάρια και οι γυναίκες αγγελούδια? Αν αρχίσω να λέω τι έχω δει μέσα από τη δουλειά μου, δεν θα σας φανούν και τόσο ξένα αυτά. Πάψτε να τα τσουβαλιάζετε όλα γιατί διαχάζετε τα δύο φύλα. Κακοί άντρες υπάρχουν οπως και κακές γυναίκες, μη τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και καλοί άνθρωποι όμως.

Ιωάννα Λούλα(αδερφή Λούλη)

Ασφάλεια για κυκλώματα εκβιαστών είχε;έχασε.Εγώ χαζή είμαι που έχω και πληρώνω ασφάλιστρα.

τζενη

πεστα επιτελους χριστιανε μου, μια εβδομαδα μου'χει σπασει το στομαχι απο τη θλιψη. οταν γραφουμε με καποιο τροπο "προσεχτε λιγο βρε κοριτσια" βγαινουν σαν τρελλοι να απαντησουν τη μπουρδα τους σε στυλ: "δε ντρεπεσαι λιγο, το κοριτσι εφταιγε";..............τι να πεις μετα; ισως αυτα τα δυο αποβρασματα ειχαν βιντεο του κοριτσιου και την εκβιαζαν μ'αυτο, αλλα ποιος να το πει; θα προστεθει ακομα ενα κακουργημα μαζι με τα υπολοιπα, αυτο του εκβιασμου. το θεμα που λεω και ξαναλεω ειναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ , ηδη εχουμε θυματα απο τετοια πραγματα, γνωριζουν πολυ καλα τα παιδια οτι καποια στιγμη τα βιντεο θα βγουν στο διαδυκτιο. οι μπαμπαδες και οι μαμαδες δε μπορουν να τα συμβουλεψουν; και επιτελους, ο βιασμος ειναι σοβαρο εγκλημα, πρεπει αμεσως να καταγελεται στις αρχες και οταν συμβει σε νησι ειναι ακομα πιο ευκολο να βρουν τους ενοχους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

panagiwtis2

Ο υπουργός Υγείας εξηγεί γιατί το Ανώτατο Υπουργικό Συμβούλιο είπε δύο φορές όχι στο αίτημα των γονέων για μετάβαση του παιδιού στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί συνδυαστική θεραπεία