Σοκάρει ο Αλβανός για το έγκλημα στη Ρόδο: Κράτησα τα χέρια της φοιτήτριας και ο φίλος μου τη χτύπησε με το σίδερο

foto-alba-1

Τι υποστηρίζει στην κατάθεσή του ο 19χρονος για τη δολοφονία της άτυχης Ελένης

Με λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό και ύφος προκλητικά κυνικό, κόντρα στο κοινό αίσθημα και τη λογική ο ένας εκ των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, ο 19χρονος Α.Λ αλβανικής καταγωγής ξεδιπλώνει στην προανακριτική του κατάθεση το χρονικό της φρίκης.

Αρχικά αναφέρεται στη γνωριμία του με την 21χρονη φοιτήτρια: «Την Ελένη τη γνώριζα περίπου μια εβδομάδα. Την είχα συναντήσει μια μέρα στον δρόμο. Κοντά στο κατάστημα της Vodafone στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ρόδο. Κοιταχτήκαμε στο δρόμο και μου χαμογέλασε. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Την επόμενη μέρα βγήκαμε για βόλτα. Πήγαμε στην παραλία στον Ζέφυρο και ήπιαμε μπύρες και στη συνέχεια πήγαμε σπίτι της. Μου έκανε εντύπωση ότι το πρωί που ξύπνησε ήπιε ρετσίνα με κόκα κόλα. Γενικά ήταν καλή κοπέλα και ευαίσθητη. Μου είπε ότι έχει κατάθλιψη….».

Στην ερώτηση των λιμενικών πότε την είδε τελευταία φορά, ο 19χρονος απάντησε: «Με την Ελένη μιλήσαμε τηλεφωνικά μέσω του messenger το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου. Πήγα να την πάρω από το σπίτι της μαζί με τον φίλο μου Μ.Κ γιατί η ίδια την προηγούμενη μέρα μου είχε ζητήσει να φέρω έναν φίλο μαζί μου…[….]. Στάθμευσα το αμάξι έξω από το μαγαζί «Στάνη» και την περίμενα. Ο φίλος μου έμεινε στο αμάξι και εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι ετοιμαζόταν και θα κατέβαινε. Εγώ την περίμενα έξω από το μαγαζί της Vodafone. Μετά από περίπου δέκα λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι. Εγώ οδηγούσα, η Ελένη ήταν δίπλα μου και ο Μ. καθόταν στην καρότσα. Πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου που είναι στους Πεύκους».

Στη συνέχεια απαντά στην ερώτηση των λιμενικών, τι έκαναν αφού έφθασαν στο σπίτι: «Ξεκινήσαμε να μιλάμε αλλά η Ελένη δεν ήθελε επαφή. Ο Μ.Κ, την απείλησε ότι αν δεν συνευρεθεί ερωτικά, δεν φεύγει από το σπίτι. Μετά, συνεχίσαμε αλλά και εκείνη πάλι δεν ήθελε και ο Μ.Κ της είπε «Άμα δεν κάτσεις, δεν θα φύγεις από το σπίτι». Είχαμε πιεί πολύ βότκα και δεν θυμάμαι καλά. Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και τότε θολώσαμε. Ο Μ.Κ τη χτύπησε με γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ.Κ τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε».

Στην ερώτηση: Μετά το χτύπημα με το ηλεκτρικό σίδερο είχε τις αισθήσεις της, ο Αλβανός αποκρίθηκε πως: «Ναι η Ελένη είχε τις αισθήσεις της. Εγώ ήθελα να τη βάλουμε στο αμάξι να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο Μ.Κ που οδήγησε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε…Εκεί, την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα. Ύστερα, ξαναπήγαμε στο ίδιο σημείο που τη ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω τα προσωπικά της αντικείμενα καθώς και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο τη χτύπησε ο Μ.Κ».

Η ιατροδικαστική έκθεση

Η ιατροδικαστική έκθεση, στα αίτια θανάτου λέει ξεκάθαρα ότι ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας «Επήλθε συνέπεια πνιγμού εξ εισροφήσεως ύδατος επί εδάφους κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων». Στα χαρακτηριστικά, διαπιστώνει κακώσεις στο κεφάλι, αμυχές και εκδορές σε όλο το σώμα πολλές από τις οποίες προήλθαν πριν και μετά τον θάνατο της. «Από τα μαλακά μόρια της κεφαλής διαπιστώνεται έντονη αιμορραγική διήθηση του αριστερού κροταφίτη μυ και των πέριξ υποδόριων ιστών. Από τα οστά του κρανίου διαπιστώνονται μικρά ρογμώδη κατάγματα στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο της βάσης του κρανίου ακτινωτά πέριξ του μείζονος τρήματος. Από τον εγκέφαλο διαπιστώνεται καθολικό έντονο υπαραχνοειδές αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα. Όλα τα ανωτέρω είναι συμβατά αποτελέσματα εν ζωή πλήξης της κεφαλής με θλων όργανο».

Τέλος, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας η άτυχη Ελένη βρέθηκε με δεμένα τα πόδια: Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της

ΣΧΟΛΙΑ (114)

MARIA

Το μόνο που θέλω είναι και οι δυο να μην ξαναβγούν ποτέ έξω. Μόνο έτσι πληρώνεις το τίμημα :πεθαίνοντας με τις τύψεις σου.Στην απομόνωση 15 μέρες κάθε μήνα. Και αυτό είναι το δραματικότερο που μπορεί να υποστεί ένας βαρυποινίτης. Ούτε βία ούτε λιντζάρισμα ούτε τίποτα. Δεν βγαίνει πουθενά αυτό. Με αυτούς τους τρόπους έρχεται η λύτρωση. Κάτι που δεν πρέπει να του χαρίσουμε. (Τους )Στην συγκεκριμένη περίπτωση. Έχω δει ντοκιμαντέρ απο θανατοποινίτες στην φυλακή που παρακάλαγαν να θανατωθούν γιατί δεν άντεχαν την απομόνωση. Αυτό. Κρίμα που έφτασε η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το σημείο. Απίστευτο να γίνονται τέτοια εγκλήματα στη χώρα μας.

Έλισάβετ

Κρίμα στο κορίτσι. Αυτά τα δύο τσογλάνια θα μπουν για λίγο φυλακή και μετά από λιγα χρόνια θα βγούνε λόγω καλής διαγωγής. Μπορεί να διδαχτουν και περισσότερα εγκλήματα στις φυλακές. Διότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Αυτά περι τιμωρίας βιαστών στις φυλακες δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα, αλλά αν ισχύουν είναι μόνο για εκεινους που βιαζουν ανήλικα παιδιά. Εδώ για την κοπέλα ειπώθηκαν ένα σωρό άσχημα σχόλια που προσπάθησαν κάποιοι να αμαυρώσουν την μνήμη της. Μέχρι και ιερόδουλη την αποκάλεσαν κάποια τομάρια!! Ξεχνάνε όμως πως όταν πάρει φωτιά η αυλή του γείτονα συντομα η πυρκαγιά θα εξαπλωθει και στην δική τους. Εχουν και εκείνοι κόρες, και αδελφές. Οι βιασμοί αυξάνονται από κάτι τομαράκια που τα αφήνουν ατιμώρητα και γίνονται μεγάλα τομάρια επειδή κάποιοι δικηγόροι φροντίζουν να ενοχοποιήσουν το θύμα. Ντροπή και αίσχος. Ο πακιστανος στην Πάρο που βίασε και κατέστρεψε την ζωή της Μυρτώς και είναι μία ζωντανή νεκρή τιμωρήθηκε κανένας? Και τόσα κορίτσια που πεφτουν θύματα τί απόγιναν οι θύτες?? Τώρα ήρθε και η σειρά Ελενας. Αύριο κάποιας αλλης. Σε λίγο καιρό το θέμα θα ξεχαστει. Κανεις δεν θα ασχολείτε. Που είναι όλοι εκεινοι που θα επρεπε να κατσουν σε ηλεκτρική καρέκλα να ξεβρωμίσουμε. Παιδεραστες, βιαστες, δολοφόνοι. Οι πιο πολλοι την σκαπουλάρουν. Ο Θεός να αναπάυση την ψυχή της Ελένης και να την δικαιώσει. Τα τομάρια να πάρουν ότι τους αξίζει και να βρεθούν και οι αλλοι τρεις που την βιασαν.

Και τωρα Ροδιτη ,

κανονισε να κατσεις .........., Τωρα θα σου δειξουν οι βαρυποινιτες , πως και ποσο ....!!!!!! τις αγαπανε τις γυναικες ...!!!. ( εμπρακτως ). " Καλη απολαυση ....!!!! "

Υπερήφανος Αλβανός

Κάποιοι στηριζόμενοι στο γεγονός ότι ο ένας εκ των δύο δραστών ήταν Αλβανος και θυμούμενος τον θάνατο Κατσίφα πριν κάνα μήνα επιχειρούν κατηγορούν τους Αλβανούς ότι δήθεν έχουν βάλει στο μάτι και θέλουν να σκοτώσουν τους Έλληνςς όταν την ίδια στιγμή δε λένε τίποτα γιαβτη δολοφονία Αλβανού αγρότη στη Κέρκυρα. Εχω να πω κάτι: στην Ελλάδα ζούμε 500.000 Αλβανοί στη πλειοψηφία μας φιλήσυχοι πολίτες. Δεν γίνεται εξαιτίας ενός τσογλανιου που σκότωσε μια αθώα κοπέλα μαζί με τον έλληνα συνένοχο του και ίσως ένα ακόμα άτομο να τσουβαλιαζονται όλοι οι Αλβανοί της Ελλάδας. Στην Ελλάδα υπάρχουν και Αλβανοί αθλητές, καλλιτέχνες και άνθρωποι των γραμμάτων και υπάρχουν και κακοί. Εγώ ως Αλβανός της Ελλάδας καταδικαζω την δολοφονία αυτής της κοπέλας οργισμένος.Ο Αλβανικός πολιτισμός διδάσκει ότι τιε κοπέλες τα αγόρια πρέπει να τις σέβονται και να είναι τρυφεροί μαζί τους και να μην τις κακοποιουν.

εδω γελαμε..

Ο αλβανικος πολιτισμος;;χαχαχα.ασε μας ρε φιλε!!στην πλειοψηφια σας,οι περισσοτεροι τετοιοι ειστε!!ολος ο κοσμος το λεει!

Αλεξης

Απο το 90' που ξεκινησαν να ερχονται απο τη χωρα σου Αλβανοι ολοι αυτοι που βγηκαν απο φυλακες και ηρθαν εδω τι ηταν;Αυτοι ολοι ηταν κακοποι οι και βιαζαν,ληστευαν,σκοτωναν,ολοι πινετε,δεν σας ξερουμε και εσας Που τα λες αυτα;Μεθατε και δεν ξερετε τι κανετε.Πανε στη Βορεια Ηπεριο να τα πεις αυτα!Αθωα πλασματα ολοι οι Αλβανοι....

ΓΙΩΡΓΗΣ

Σε ολες τις Λαικες δημοκρατιες, που για τοσα χρονια, ''μορφωναν''( ;) το λαο με τις κομουνιστικες θεωριες,παλη των ταξεων,εκμεταλλευσεις,αθεια, ελλειψη ηθικων αξιων, απουσια ελληνοχριστιανικων ιδεωδων, κλπ παρατηρειται εξαχρειωση του ανθρωπου και διαμορφωση αδιστακτων χαρακτηρων και εγκληματιων. Οι κομουνιστικες κοινωνιες θα κατερρεαν σε χρονο ρεκορ, εαν οι ηγετες των ΚΚ,δεν αυστηροποιουσαν τις ποινες και δεν εξευτελιζαν δημοσιως τους παραβατες και εγκληματιες, καθως και τους θανατοποινιτες. Οταν τωρα οι κομουνιστες στις Δυτικες Δημοκρατιες, δεν εχουν το φοβο του Θεου και του επιγειου χωροφυλακα, καθως και την κοινωνικη διαπομπευση,αλλα εχουν ποινες ''χαδι'' και μεγαλη ανθρωπιστικη μεταχειρηση κατα την εκτιση των ποινων, τ ο τ ε ε ι ν α ι π ο υ ξ ε σ α λ ω ν ο υ ν και γινονται α δ ι σ τ α κ τ ο ι ! Απο τους λογους που εξαχρειωνεται μια κοινωνια συναγονται και τα μετρα που πρεπει να ληφθουν για να την αλλαξουμε προς το καλυτερο!

Αφορμή για γενναίες αποφάσεις

Επιχειρούμε να σχολιάσουμε τα ασχολίαστα. Ουσιαστικά μοιραζόμαστε όλες/οι τις ενοχές γι αυτά που έχουμε αφήσει να γίνονται γύρω μας και δεν τολμάμε να σταματήσουμε. Το 'μέτρον άριστον' που δίδαξε ο Λίνδιος Κλεόβουλος το έχουμε χάσει και πορευόμαστε χωρίς πυξίδα, μικροί-μεγάλοι. Τιμάς τη μνήμη ενός αδικοχαμένου νέου ανθρώπου όταν η θυσία του γίνεται αφορμή για να αλλάξεις τον κατηφορικό δρόμο μιας ολόκληρης κοινωνίας. Ας γίνει αυτό το τραγικό έγκλημα ένα μάθημα για το πώς ζούμε, πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, πώς τα προετοιμάζουμε για να γίνουν υγιή μέλη της κοινωνίας και πώς τα διδάσκουμε να αυτοπροστατεύονται από κάθε είδους κακές τάσεις και επιρροές.

pipis

Ενα πλουσιόπαιδο ,απο μια οικογένεια διαλυμένη οπως δείχνουν τα γεγονότα , που κάνει παρέα με εναν Αλβανό , το αποτέλεσμα προδιαγεγραμμενο και θέμα χρόνου να περάσουν στην παρανομία. ο Αλβανός ανθρωπος δεν γίνεται ο άλλος έχασε το τραίνο στην εφηβική ηλικία, τώρα θα καθίσουν 8-10 χρόνια μεσα και θα βγουν να συνεχίσουν οτι άφησαν στην μέση , σίγουρα θα τους ξαναβρούμε εμπρός μας , θέμα χρόνου ειναι.

Ματ

Στο τέλος θα ήταν σε κάτι τουλάχιστον χρήσιμοι.

Αγύριγο κεφάλι

Δεν έχω γράψει μέχρι στιγμής ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ γιά το ζήτημα._________Γιατί τα ΑΗΔΙΑΖΩ αυτά, λόγω του ότι είναι χαμηλού επιπέδου και χαμηλού επιπέδου ..."σχολιασμού" ζητήματα._____________Οι ΣΟΒΑΡΟΙ γονείς φροντίζουν από ΝΗΠΙΑ που είναι τα παιδιά τους να τα κάνουν πνευματικά ΧΑΛΙΒΔΩΜΕΝΑ εις το να μην εμπλακούν σε τέτοιες καταστάσεις είτε από την πλευρά των θυμάτων είτε από την πλευρά των δραστών.__________Οι γονείς αυτοί ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ από ΝΗΠΙΑ τα παιδιά τους μέχρι τα 16 τους (Κάθε ΜΕΡΑ, γιά τα ΠΑΝΤΑ) και παράλληλα διακριτικά ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ αυτά εάν εφαρμόζουν τις συμβουλές τους. _________Οι Σοβαροί γονείς δεν δείχνουν ΠΛΑΔΑΡΟΤΗΤΑ πνεύματος και ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ, όταν Συνεχώς (πρέπει) να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους κατά την ως άνω αναφερομένην διάρκεια των ηλικιών τους.

Ιστορικός του Μέλλοντος

Είπες να μην γράψεις λέξη, τώρα όμως μας τάραξες στο κόπι-παστέ! Σε αυτό που γράφεις, έχεις δίκιο στα μισά. Η υπερπροσπάθεια του γονέα έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι εγκληματίες ήσαν και οι δύο ενήλικες.

Ποδογύριγο κεφάλι

Μα άλλωστε και ο νόμος αυτό λέει: αν σε σκοτώσουν αλβανοί ενώ δεν σε έχει νουθετήσει ο μπαμπάς σου, τους ζητάς συγνώμην και τους δίνεις και ένα κοινωνικό μέρισμα από πάνω για παραδειγματισμό. Όταν ο κυνισμός και η ηλιθιότητα πιάνουν στρατόσφαιρα, τα σχόλια περιττεύουν, ανώμαλο κεφάλι.

Anonimi

Εκεί που λες είτε από πλευρά θυμάτων διαφωνώ. Γιατί το θύμα μπορεί να προσέχει τόσο πολύ γενικά και όταν βγαίνει έξω είτε και νωρίς είτε και σε ασφαλές μέρος πάλι υπάρχουν τέτοια θύματα που έχουν πάθει κακό. π.χ ακόμη και μέσα σε τάξη μπορεί να το βιασει ένας καθηγητής. Όσο σεμνο και αξιοπρεπές, ώριμο, σοβαρό, προσεκτικο είναι το θύμα για αυτό πρόσεχε άλλη φορά τι λες δεν είναι πάντα έτσι ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί

Μανιατης

Ενα τεραστιο μπραβο και απο μενα αγυριγε,που συνηθως σε κραζω σε καθε σου σχολιο(με οποιο ψευδωνημο απο τα πολλα και αν χρησιμοποιησεις)!Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι!Ενα σχολιο που αξιζει να αναδημοσιευτει χιλιαδες φορες!

Μέθυσος

Κι εγώ επειδή είμαι ξιδιάρης, κρύβομαι πίσω από το αλκοόλ Για μικρομαλακίες μου. Αλλά αυτά τα σκουλήκια και ξεμέθυστα Είναι χτηνάνθρωποι Μόνο Θάνατος. Τίποτα Άλλο Τέλος Συχτίριζα

δωρεάν το αυτονόητο

Το μάθημα της αγωγής του πολίτη πρέπει να καταστεί κύριο και επιτακτικό για κάθε πολίτη. Θαυμάζω τον δικηγόρο κ. Κούγια που εξηγεί τα αυτονόητα, λογικούς απλούς κατανοητούς νόμους/κανώνες στους δημοσιογράφους και αυτοί να παραμένουν άναυδοι. Το κακό είναι απεριόριστο. Αμφιβάλλω, αν όλοι αυτοί οι κύριοι έχουν αντιληφθεί το Άρθρο 25 του Συντάγματος. Ή δεν θέλουν ή δεν είναι σε θέση να το κατανοήσουν. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι ιδίως σε προωθημένες θέσεις θα πρέπει να επισκέπτονται κατά καιρούς σεμινάρια αγωγής του πολίτη. Μόνο έτσι θα γεννηθούν πραγματικά υπεύθυνοι πολίτες. Συγχαρητηρια στον κ. Κούγια. Είχε το κουράγιο, όχι οπωσδήποτε την υποχρέωση να τους παράσχει δωρεάν το αυτονόητο.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

limeniko12

Λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας μετά το Μνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με τη βορειοαφρικανική χώρα οι δυνάμεις του Λιμενικού κινήθηκαν άμεσα - Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι ύποπτο