Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες το βράδυ η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος ο οποίος πιθανότατα, εκτιμούν οι αστυνομικοί γνώριζε ότι έμενε εκεί και είχε στήσει καρτέρι πετάχτηκε μπροστά της από το σκοτάδι, της επιτέθηκε και τη θώπευσε.
Η ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια και τότε ο άγνωστος ο οποίος λένε οι πληροφορίες φορούσε κουκούλα τράπηκε σε φυγή. Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. του Ψυχικού και παρουσία ανακριτικών υπαλλήλων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.
Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο πιθανότατα για άτομο το οποίο είχε δει τη Μαρία Κορινθίου στην τηλεόραση την ακολούθησε και χθες τα μεσάνυχτα αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το αρρωστημένο του σχέδιο.
Αξιζει δε, να σημειωθεί ότι στην περιοχή δεν έχουν σημειωθεί ανάλογα κρούσματα στο παρελθόν.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.