Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τον θάνατο του ζευγαριού στην Πάτρα εξετάζει η αστυνομία

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τον θάνατο του ζευγαριού στην Πάτρα εξετάζει η αστυνομία

Η πιθανότητα να έπεσαν θύματα ληστών απομακρύνεται καθώς δεν διαπιστώθηκε παραβίαση στο διαμέρισμα που βρέθηκαν νεκροί, σε διαφορετικά δωμάτια ο ένας από τον άλλο

PATRASO
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα για τις συνθήκες θανάτου του ζευγαριού ηλικιωμένων που βρέθηκαν νεκροί σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Αγυιάς.

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου μιας πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ήρας, ανάγκασε τους κατοίκους της να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και συγγενικό πρόσωπο των ηλικιωμένων ενοίκων. Με τη βοήθεια κλειδαρά, η πόρτα άνοιξε και οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα, καθώς το αντρόγυνο ήταν νεκρό εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες. Η ιατροδικαστής που έφτασε επί τόπου εξέτασε τις δυο σορούς, αλλά λόγω της σήψης δεν εντόπισε εμφανή τραύματα και θα προσδιορίσει την αιτία θανάτου με τη νεκροτομή.

Ωστόσο, εξετάζονται τα ενδεχόμενα οι άτυχοι ηλικιωμένοι να ξεψύχησαν από φυσικά αίτια ή ο ένας να έβαλε τέλος στη ζωή του άλλου και να αυτοκτόνησε. Πάντως, η πιθανότητα να έπεσαν θύματα ληστών που εισέβαλαν στο διαμέρισμα απομακρύνεται, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να άνοιξαν οι ίδιοι την πόρτα τους πιστεύοντας ότι θα τους επισκεπτόταν κάποιο οικείο πρόσωπο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης