Σχολιάζοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το γιατί δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, ο κ. Ντούμας αρχικά είπε ότι «δεν είναι εύκολο να συλάβεις ανθρώπους που επιτίθενται εν είδει αντάρτικου» για να προσθέσει ότι «χρειάζεται ειδικό σχέδιο σύλληψης αυτών των ανθρώπων. Επαφιόμαστε στο πόσο τυχεροί θα είναι οι αστυνομικοί για να μην τραυματιστούν και άτυχοι οι κουκουλοφόροι να συλληφθούν».
Κατά τον ίδιο «αν θέλει το κράτος να πατάξει τέτοια φαινόμενα, δημιουργεί νόμους για να συλληφθούν να πληρώσουν τις ζημιές και να μην το ξανακάνουν».
«Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία» κατέληξε για το θέμα ο Βασίλης Ντούμας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς