Σχολιάζοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το γιατί δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, ο κ. Ντούμας αρχικά είπε ότι «δεν είναι εύκολο να συλάβεις ανθρώπους που επιτίθενται εν είδει αντάρτικου» για να προσθέσει ότι «χρειάζεται ειδικό σχέδιο σύλληψης αυτών των ανθρώπων. Επαφιόμαστε στο πόσο τυχεροί θα είναι οι αστυνομικοί για να μην τραυματιστούν και άτυχοι οι κουκουλοφόροι να συλληφθούν».
Κατά τον ίδιο «αν θέλει το κράτος να πατάξει τέτοια φαινόμενα, δημιουργεί νόμους για να συλληφθούν να πληρώσουν τις ζημιές και να μην το ξανακάνουν».
«Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία» κατέληξε για το θέμα ο Βασίλης Ντούμας.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.