Σχολιάζοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το γιατί δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, ο κ. Ντούμας αρχικά είπε ότι «δεν είναι εύκολο να συλάβεις ανθρώπους που επιτίθενται εν είδει αντάρτικου» για να προσθέσει ότι «χρειάζεται ειδικό σχέδιο σύλληψης αυτών των ανθρώπων. Επαφιόμαστε στο πόσο τυχεροί θα είναι οι αστυνομικοί για να μην τραυματιστούν και άτυχοι οι κουκουλοφόροι να συλληφθούν».
Κατά τον ίδιο «αν θέλει το κράτος να πατάξει τέτοια φαινόμενα, δημιουργεί νόμους για να συλληφθούν να πληρώσουν τις ζημιές και να μην το ξανακάνουν».
«Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία» κατέληξε για το θέμα ο Βασίλης Ντούμας.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.