Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στο δρόμο από Προυσσό προς Καρπενήσι, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλογο.
Σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα, το άλογο βρέθηκε στο οδόστρωμα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Από την σφοδρή σύγκρουση, το άλογο σκοτώθηκε.
Το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές ωστόσο κανείς από τους 4 επιβάτες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.