Αφέθηκαν ελεύθεροι δέκα συλληφθέντες για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού

kykloma-xrysos708

Πρόκειται για υπαλλήλους ενεχυροδανειστηρίων, δύο ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων και δύο επιχειρηματίες

Έως αυτή τη στιγμή έχουν απολογηθεί 11 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, από τους οποίους ο ένας κρίθηκε προφυλακιστέος και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος φέρεται να έχει το ρόλο του "γυρολόγου", του ανθρώπου δηλαδή που συγκέντρωνε χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα υψηλής αξίας και τα έδινε στα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι υπάλληλοι στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ενεχυροδανειστηριων.

Δύο είναι ιδιοκτήτες άλλων αντίστοιχων επιχειρήσεων και ακόμη δύο επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στο χώρο του χρυσού.

Αναμένεται η απολογία του φερόμενου ως συναρχηγού του κυκλώματος, Τούρκος υπήκοος συριακής καταγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Χμμμμ

Πόσο πάει σήμερα η τιμή του χρυσού;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

press_conference

«Μπροστάρηδες» ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Βούλα Πατουλίδου - Καταγγέλλουν όιτι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο επιχειρείται εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων πανεπιστημιακών σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με κατόχους τίτλων από ιδιωτικές σχολές με αμφίβολα επίπεδα κατάρτισης

γιατροι09

Η «δεξαμενή» με τους 2.350 παθολόγους, γενικούς γιατρούς και παιδιάτρους των μονάδων ΠΕΔΙ και των Κέντρων Υγείας, που το υπουργείο Υγείας έχει «βαφτίσει» ως οικογενειακούς γιατρούς, αδειάζει με ταχύ ρυθμό

3