Κουκουλοφόρος λήστεψε τα ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό Ηλείας

ELTA_ILIA

Ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, ζητώντας να του δώσουν τα χρήματα

Δεν πήρε όσα ήλπιζε, αλλά έβγαλε ένα μικρό... χαρτζιλίκι, ο ένοπλος κακοποιός που εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό Ηλείας, λίγα λεπτά αφ' ότου άνοιξε το πρωί της Πέμπτης και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους ζητώντας να του δώσουν τα χρήματα.

Ο δράστης καραδοκούσε έξω από το υποκατάστημα και περίμενε να ανοίξουν οι υπάλληλοι. Λίγο πριν από τις 8 το πρωί, όρμησε μέσα φορώντας κουκούλα και κρατώντας ένα πιστόλι με το οποίο απείλησε τους εργαζόμενους και τους διέταξε να του δώσουν όσα χρήματα είχαν στα συρτάρια των ταμείων.

Τελικά, όμως, δεν κατάφερε να βάλει στην τσέπη περισσότερα από 350 ευρώ! Αμέσως μετά, ο άγνωστος κουκουλοφόρος τράπηκε σε φυγή, χωρίς οι υπάλληλοι να διακρίνουν αν διέφυγε με κάποιο μέσο. Αμέσως, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

listia_ilia

ΣΧΟΛΙΑ

Νίκη

Τοπικές ληστείες ΕΛΤΑ, Νεοχώρι, Λεχαινα, Βαρθολομιό, το τοπικό γυφταριό και οι ντόπιοι καφενόβιοι συνεργάτες τους κάνουν δουλειές με φούντες. Η δε αστυνομία ροχαλίζει με θόρυβο, ενώ οι κάτοικοι είναι απροστάτευτοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Kalavryta

«H σφαγή των Καλαβρύτων παραμένει ανοιχτή πληγή και συμβολίζει μέχρι και σήμερα εκατοντάδες παρόμοιων, διαπραχθέντων στην Ελλάδα, εγκλημάτων, από το Δίστομο μέχρι την Κάνδανο», αναφέρεται στο άρθρο της Deutschlandfunk

xrch0

Από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος, προκύπτει ότι ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ άλλο ένα... εξαφανίστηκε, εξίσου μυστηρίωδως, προ δύο-τριών εβδομάδων

14