Δεν ήταν εμβολιασμένος αν και άνηκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου - Είχε προσβληθεί από στέλεχος ιού τύπου Α και είχε νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας
Παναγιώτα Καρλατήρα
Ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος ανήκε στις ομάδες υψηλού κινδύνου, αλλά δεν είχε εμβολιαστεί, είναι το πρώτο θύμα της περιόδου από τον ιό της γρίπης.
Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο επιδημιολογικό δελτίο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο συγκεκριμένος ασθενής είχε προσβληθεί από στέλεχος ιού τύπου Α και είχε νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ σημειώνουν πως την εβδομάδα 19 – 25 Νοεμβρίου οι επισκέψεις σε γιατρό με γριπώδη συνδρομή βρίσκονταν σε χαμηλά επίπεδα.
Το ίδιο διάστημα, στάλθηκαν για ανάλυση στα Εθνικά Εργαστήρια Αναφοράς Γρίπης 42 «ύποπτα» δείγματα, από τα οποία κανένα δεν βρέθηκε θετικό στον ιό. Το πρώτο θετικό δείγμα είχε απομονωθεί στις αρχές του μήνα.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.