Με ένα σκίτσο στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο ρακένδυτοι άνδρες σχολίαζει ο Αρκάς την κυνική φράση του Αλέξη Τσίπρα σε πυρόπληκτη στο Μάτι «και να έπαιρνες τα 2.000 θα τα σπατάλαγες».
Στο σκίτσο που δημοσιεύθηκε το πρωί της Παρασκευής ο γνωστός σκιτσογράφος βάζει έναν ρακένδυτο άνδρα να μιλά προς έναν άλλο ρακένδυτο που βρίσκεται σε ένα χαρτόκουτο.
«Σπάταλε» είναι η μοναδική λέξη που εκστομίζει ο ένας ρακένδυτος στον άλλο σε μια ευθεία αναφορά στα περί «σπαταλάγατε» του Τσίπρα.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.