Νεκρή 80χρονη στον Πύργο – Την παρέσυρε ταξί στα Βυτινέικα

Tο ταξί που οδηγούσε ένας 68χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 80χρονη, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο

Την τελευταία της πνοή άφησε μια 80χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Τετάρτης, στο δρόμο Πύργου – Οινόης στο ύψος της διασταύρωσης Βυτινείκων Ελαιώνα (Μαλαπάσι) του Δήμου Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από διερχόμενο ταξί με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

«Η γιαγιά είχε βγει στη γωνία. Το αυτοκίνητο την πήρε μπροσταριά, βάρεσε στο παρμπρίζ και την πέταξε στον αέρα. Όταν τη βάρεσε έκανε πίσω. Να, δείτε και το μαντιλάκι της, το βρήκαμε χάμω στον δρόμο. Κοντοστάθηκε η μαύρη».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο patrisnews, ένας κάτοικος του Ελαιώνα το τροχαίο.



Σύμφωνα με τα ως τώρα ευρήματα της έρευνας των αστυνομικών της Τροχαίας Πύργου, το ταξί που οδηγούσε ένας 68χρονος με κατεύθυνση προς Πύργο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 80χρονη, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο για να πάει από το εξοχικό της στο σπίτι της.

Η σφοδρότητα του χτυπήματος ήταν τέτοια που η γυναίκα εκσφενδονίστηκε 15-20 μέτρα μακριά και «προσγειώθηκε» στο χαντάκι δεξιά του δρόμου χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά, καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Πηγή: patrisnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr