Φρίκη στην Κομοτηνή: Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε σιδηροδρομικές γραμμές

Φρίκη στην Κομοτηνή: Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε σιδηροδρομικές γραμμές

Σύμφωνα με την αστυνομία, παρασύρθηκαν χθες το βράδυ από την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη

komotin
Τραγικό θάνατο βρήκαν χθες το βράδυ τέσσερα άτομα, νεαρής ηλικίας, και πιθανώς μετανάστες σε σιδηροδρομικές γραμμές στην Κομοτηνή.

Τα διαμελισμένα σώματά τους εντοπίστηκαν κοντά στη διασταύρωση της Βέννας, στο δήμο Μαρώνειας. Τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στο σημείο, αντίκρισαν τραγικές εικόνες.

komotin
rodp_2

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, τα τέσσερα άτομα μάλλον παρασύρθηκαν από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2018, αλλά αυτό δεν έγινε αντιληπτό από το μηχανοδηγό του τρένου.

Το συμβάν έγινε γνωστό το πρωί, όταν η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο ενημέρωσε τις αρχές για διαμελισμένα σώματα. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και στελέχη του στρατού.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος του δυστυχήματος, ενώ στις σορούς των ανθρώπων θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης