Επεισόδια στην ομιλία Πετρόπουλου και Παπανάτσιου στο Βόλο

46524021

Σπρωξιές και φωνές μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτών που διαμαρτύρονταν για την καύση των σκουπιδιών - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αποδέκτες «θερμής» υποδοχής έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας οι υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο κτίριο του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας Βόλου, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών.

Οι διαμαρτυρόμενοι όπως μεταδίδει το e-volos.gr, απλωσαν πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών που έγραφε, «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ναι στη ζωή» αλλά και πολλά άλλα μικρότερα, που κρατούσαν πολίτες που στηρίζουν τον αγώνα της επιτροπή.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση ΣκουπιδιώνΟ κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες».

Ο υπουργός χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» που θέλουν να σταματήσει ο διάλογος και ότι αυτό που κάνουν είναι φασισμός:». «Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε» δήλωσε ο υφυπουργός. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το e-volos.gr

20181124
46524021


Οι ομιλίες Πετρόπουλου - Παπανάτσιου

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσος Πετρόπουλος προσερχόμενος στην εκδήλωση δήλωσε ότι «είναι ψέμα ότι βαδίζουμε προς τα βράχια, όπως ισχυρίζεται η αντιπολίτευση, αλλά λέει την αλήθεια ότι δίνουμε παροχές στον λαό και απαντούμε ότι κάνουμε αυτό επειδή τα καταφέραμε να βγει η χώρα από τα μνημόνια.

«Μετά από τόσα χρόνια "ασφυξίας" υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα θετικά στην οικονομία που εξαρχής όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας δεσμευτήκαμε ότι θα πετύχουμε. Αυτό που ειπώθηκε και χλευάστηκε όταν το λέγαμε, το παράλληλο πρόγραμμα, ήταν μία σχεδιασμένη πολιτική που σήμερα υλοποιείται» είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εργασίας.

«Δεν πήραμε από τα πλεονάσματα των παροχών που η Νέα Δημοκρατία υποσχόταν, πήραμε από τα πραγματικά πλεονάσματα, τα οποία πετύχαμε και έχουν μετρηθεί μέχρι τελευταίο ευρώ από τους δανειστές. Εάν δεν είχαμε συμφωνήσει ότι επετεύχθησαν οι στόχοι για το πλεόνασμα που είχαμε δεσμευτεί ότι θα έχουμε, για τους ρυθμούς ανάπτυξης που είχαμε δεσμευτεί ότι θα πετύχαμε, δεν θα επιτρεπόταν ούτε να βγούμε από το μνημόνιο οριστικά ούτε να έχουμε αυτές τις παροχές» συμπλήρωσε ο κ. Πετρόπουλος και πρόσθεσε ότι «από την πρώτη χρονιά δώσαμε κοινωνικό μέρισμα. Κι εκείνη τη χρονιά, αυτό που ακούμε από την αντιπολίτευση ήταν ότι εκτροχιάζουμε την οικονομία και καταστρέφουμε τους κόπους του ελληνικού λαού. Αν ο ελληνικός λαός δεν απολαύσει τους κόπους και όσα παρείχε ως δαπάνη από το υστέρημά του, αν δεν τα πάρει κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο, ποιος είναι εκείνος που πρέπει να τα παίρνει;» αναρωτήθηκε.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου η οποία τόνισε ότι «τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού υλοποίησης του 10μήνου μας δείχνουν θεαματικά αποτελέσματα. Έχουμε υπερβεί τον στόχο κατά πολύ, πράγμα που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε και στο κοινωνικό μέρισμα ως το τέλος του έτους και να είναι και ασφαλή όλα αυτά που προϋπολογίζουμε για το 2019» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «έχουμε δει και τα πρώτα στοιχεία για το 2018, έχουμε δύο δισ. παραπάνω ξένες επενδύσεις. Είναι ένα στοιχείο σημαντικό. Θεωρούμε ότι παρ' όλο που υπάρχει και η σχετική μείωση με την προηγούμενη χρονιά, είναι ακριβώς μέσα στους στόχους που περιμέναμε και αυτό περιμένουμε και για την επόμενη χρονιά, να μπορέσουμε να δούμε την ανάπτυξη μέσα από τους στόχους μας».Πηγή: e-volos.gr

ΣΧΟΛΙΑ (30)

Ξηροκαμπίτης από Νέα Ιωνία Βόλου

Mπέo διώξε τους κoπρίτες φασιστερoύς από την πόλη μας!

@15:35

'Exoυv γvώση oι φύλακες! ___________________________________ Axιλλέα από την πρώτη Κυριακή να φύγoυν οι αριστερoί!

Άγγελος

Μάχομαι το φασισμό σ' όλες τις μορφές και προπαντός την πιό επικίνδυνη μορφή του την αριστερόστροφη, στην οποία ανήκεις και εσύ Πετρόπουλε.

DDs

Ο σύριζα οδήγησε στην αύξηση των μπαχαλάκιδων. Τώρα όλοι αυτοί που γαλουχήθηκαν με την νοοτροπία του να επιβάλουν τις απόψεις τους προπηλακίζοντας τους άλλους που έχουν διαφορετική άποψη , πλέον τσακώνονται μεταξύ τους ! ... Το πρόβλημα με την ΑΓΕΤ που καίει σκουπίδια είναι σημαντικό για τον Βόλο , αλλά η άδεια λειτουργίας και οι περιβαλλοντικοί όροι σχετικά με την καύση των σκουπιδιών, εγκρίθηκαν από τον υπουργό του Σύριζα ! Αντί να πάνε στο γραφείο του υπουργού , να του δώσουν μελέτες μόλυνσης της ατμόσφαιρας και με επιχειρήματα να ζητήσουν να ανακαλέσει σε εύλογο χρόνο την άδεια στην ΑΓΕΤ (π.χ. να βρει σε 1 χρόνο εναλλακτική πηγή καυσίμου αλλιώς κλείνει), τα βάζουν με τον δήμαρχο του Βόλου, τον περιφερειάρχη (που δεν έχουν αρμοδιότητα λόγω μεγέθους του εργοστασίου ) και στο τέλος τραμπουκίζουν τις συνελεύσεις και καλούν τους βολιώτες να τους στηρίξουν σε συλλαλητήρια ! Από την άλλη στο βόλο επειδή καίνε οι κάτοικοι σόμπες , τζάκια και ενίοτε κάποιοι καίνε αντικείμενα (από πλαστικό) για να πάρουν από μέσα τα μέταλλα, η ατμόσφαιρα το βράδυ είναι πολλές φορές αποπνικτική, αλλά ΟΧΙ για εμάς τους μπαχαλάκηδες φταίει η ΑΓΕΤ και ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης !

Paulus

Με απλά λόγια, όποιος έχει το θράσος να διαφωνεί με τους αριστεριτζήδες συριζαίους, είναι προβοκάτορας, φασίστας, τρομοκράτης και όλα τα άλλα σχετικά. Όποιος συμφωνεί και αποδέχεται όλες τις... συριζοκολοτούμπες, είναι ''σύντροφος''. Καλά πάμε, και τους ταίζουμε...

τεο

Πέντε χρόνια είσαι κυβέρνηση, αλήτη ξεφτυλισμένε, καί ζητάς διάλογο; Το διάλογο τόν έκανες όταν πήγες νά ζητήσεις τήν ψήφο, τώρα θέλουμε νά ΄δούμε πόσα προβλήματα έλυσες, πεταμένε. Αλλά έτσι μία ζωή θά είστε εσείς οι κνίτες, όταν εγώ πήγαινα φαντάρος , εσείς ψάχνατε τερτίπια νά μήν υπηρετήσετε την Πατρίδα, καί τώρα πήρατε εξουσία καί θέλετε νά μάς αφανίσετε. Δέν έχετε μούτρα νά εμφανιστήτε δημόσια, τόσο λαοφιλείς είστε. (Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι, ξαναελάτε)

Μέρκελ

Όποιος δεν συμφωνεί με τους Εθνικομηδενιστες είναι φασίστας ( τα γνωστα). Αντίσταση στην ψευτοαριστερα του Τσίπρα και των Εθνομηδενιστων

Συριζάκιας

Είναι απλό. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι φασίστας. Μόνο αυτοί αντιδρούν και δεν τους θέλουμε. Θα τους τσακίσουμε!

Βαρβαρότητα κι ανομία

Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά εκπαίδευσε από ότι φαίνεται ικανοποιητικά τους περιφερόμενους αγανακτισμένους, μπαχαλάκηδες και βαρβάρους που περιφέρονται πότε ως οπαδοί αριστεράς και πότε ως οπαδοί ακροδεξιάς. Ο σανός έχει αυτά τα δυο χρώματα.

ΚΩΣΤΑΣ Κ

ΣΥΡΙΖΑ και σοβαρότης είναι έννοιες ασύμβατες. Όσο για τους φασίστες που αποκαλούν όλους τους άλλους δεν έχουν καταλάβει ότι είναι οι ίδιοι. Και το χειρότερο για αυτούς είναι ότι τους έχει καταλάβει και ο κόσμος. Οπότε όσα ρουσφέτια και αν τάξουν ή κάνουν δεν γλυτώνουν.

να φύγει η χολέρα

δεν θέλουμε τους συριζαίους στη πόλη μας ????????

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lesvos_church

«Πηγαίνεις στα θέατρα και τους κινηματογράφους;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο «οδηγός» που μοιράστηκε στα παιδιά μετά τον εκκλησιασμό τους - Οι δάσκαλοι προσπαθούσαν να καθησυχάσουν τα παιδιά με συζήτηση

2
xioui5

«Η Παναγία με τράβηξε μέσα από τα συντρίμμια» δήλωσε η επιζήσασα αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα - Στη συντριβή είχαν χάσει τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί - Συγκίνηση στο μνημόσυνο στο σημείο της τραγωδίας - Παρών και ο Αρχηγός ΓΕΣ   Γεώργιος Καμπάς