Ημαθία: Ανήλικοι διέρρηξαν όχημα και άρπαξαν βαλίτσα με ρούχα

Ημαθία: Ανήλικοι διέρρηξαν όχημα και άρπαξαν βαλίτσα με ρούχα

Ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης είδε τους δράστες να απομακρύνονται, συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και την περιγραφή του αυτοκινήτου 

police-8
Με την καθοδήγηση ενός 30χρονου, ο οποίος τους υπέδειξε τον στόχο και τους περίμενε στο αυτοκίνητό του για να τους φυγαδεύσει, τρεις ανήλικοι έσπασαν το παράθυρο του οχήματος ενός 43χρονου που ήταν σταθμευμένο στον Σταθμό Εξυπηρέτησης του Πλατάνου Ημαθίας και άρπαξαν μία βαλίτσα με ρούχα αξίας 1.200 ευρώ!

Ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης είδε τους δράστες να απομακρύνονται, συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και την περιγραφή του αυτοκινήτου τους και τα έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, η κινητοποίηση των οποίων ήταν άμεση. Μέσα σε λίγη ώρα, οι δράστες συνελήφθησαν και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον 43χρονο, καθώς και το αυτοκίνητό τους μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο.

Ανήλικος μετανάστης μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, «άνοιξαν» το αυτοκίνητο ενός 29χρονου Έλληνα που ήταν σταθμευμένο στη Μυτιλήνη και άρπαξαν από μέσα το αξίας 750 ευρώ κινητό του. Η κλοπή έγινε πριν από δυο εβδομάδες, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια και σε βάρος του 17χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Την στιγμή που επέβαιναν σε ένα μοτοποδήλατο το οποίο είχαν βρει νωρίτερα σταθμευμένο στο Μεσολόγγι και το είχαν κλέψει, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς της Ασφαλείας οι δύο δράστες ηλικίας 22 και 17 χρόνων. Το κλεμμένο δίκυκλο αποδόθηκε στον 50χρονο ιδιοκτήτη του και οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της κλοπής τροχοφόρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης