ΕΛΑΣ: Πίσω στην εταιρεία εκτύπωσης τα «ημερολόγια της ντροπής»

ΕΛΑΣ: Πίσω στην εταιρεία εκτύπωσης τα «ημερολόγια της ντροπής»

Η  επιστροφή θα ολοκληρωθεί σήμερα και θα σταλεί άμεσα ενημερωτικό για τα τεμάχια που παραδόθηκαν αλλά και για τον αριθμό που λείπουν - Θα κληθούν για εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της εταιρείας

skopia_imerologia
Με κατεπείγουσα εντολή που έφθασε από χθες το βράδυ σε όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομίας ξεκίνησε η σωρηδόν επιστροφή των ημερολογίων της ντροπής, στην εταιρεία που τα εκτύπωσε, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με την διαταγή που αποκαλύπτει το protothema.gr τονίζεται ότι η επιστροφή θα ολοκληρωθεί σήμερα και θα σταλεί άμεσα ενημερωτικό για τα τεμάχια που παραδόθηκαν αλλά και για τον αριθμό που λείπουν έτσι ώστε να υπάρχει συνολική εικόνα του υλικού που λείπει.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ... πρεμούρα του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών ειδικότερα στην επαρχία έδιναν ολιγόωρη άδεια στους αστυνομικούς που τα είχαν προμηθευτεί και δώσει στους συγγενείς τους, να πάνε να τα ....μαζέψουν.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ και η έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όπου θα κληθούν ακόμη και οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας να δώσουν εξηγήσεις για αυτή την ενέργεια που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την ΕΛ.ΑΣ την ίδια ώρα που χθες “ξηλώθηκαν” δεκατέσσερα άτομα από την Διεύθυνση Επικοινωνίας που ήταν υπεύθυνοι για την έκδοση των ημερολογίων που παρουσίαζαν χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία και το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.

Το protothema.gr ήρθε σε επαφή με την εταιρεία η οποία δεν θέλησε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση ενώ όπως διαπιστώθηκε έχει “πέσει” και η σελίδα στο διαδίκτυο.


eggrafo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης