Black Friday: Μποτιλιάρισμα... από σήμερα στην Κηφισίας - Φωτογραφίες

Black Friday: Μποτιλιάρισμα... από σήμερα στην Κηφισίας - Φωτογραφίες

Αν και η Black Friday είναι αύριο, πολλά καταστήματα έχουν αρχίσει από σήμερα τις μεγάλες εκπτώσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να εκμεταλλευθούν τις προσφορές των καταστημάτων

IMG_0439
Ουρές χιλιομέτρων παρατηρούνται από νωρίς το απόγευμα στη Λεωφόρο Κηφισίας, καθότι όπως φαίνεται πολλοί Αθηναίοι πήραν το δρόμο για τα.. εμπορικά κέντρα, όπου οι ουρές στις εισόδους τους επηρεάζουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου.
Την ίδια στιγμή ακινητοποιημένα έμεναν τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της οδού Πεντέλης εξαιτίας ατυχήματος που είχε γίνει περίπου τρία στενά πριν τη συμβολή της με την Κηφισίας, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία των οδηγών να χτυπά κόκκινο.

Αν και η Black Friday είναι αύριο, πολλά καταστήματα έχουν αρχίσει από σήμερα τις μεγάλες εκπτώσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να προμηθευτούν προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

IMG_0440
Στην Ελλάδα, η ιδέα της Black Friday εφαρμόστηκε το 2016 και ο κόσμος πλημμύρισε τις αγορές προκειμένου να επωφεληθεί των προσφορών.

Σε αντίθεση με τις χώρες του εξωτερικού - στις οποίες «ρίχνουν» τις τιμές τους στο κόστος με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές από τους καταναλωτές - στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν πιο ήπια τόσο στις τιμές όσο και στις ουρές. Στην Ελλάδα οι καλύτερες προσφορές γίνονται συνήθως από αλυσίδες καταστημάτων με ηλεκτρικά είδη.

Κλείσιμο
Οι περισσότερες εταιρείες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να πραγματοποιηθούν και οι υψηλότεροι τζίροι σε μία αλυσίδα. Ωστόσο δεν λείπουν και οι επιτήδιοι που θέλουν να «επενδύσουν» στην αγοραστική έξαρση της ημέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης