Πυρκαγιά σε φορτηγό πλοίου με σημαία Τουρκίας ανοιχτά από το ακρωτήριο Ταίναρο
Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση από το υπουργείο Ναυτιλίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο του πλοίου από αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ τα 11 μέλη του πληρώματος, όλοι Τούρκοι υπήκοοι, παρελήφθησαν από άλλο πλοίο που βρίσκονταν κοντά στο κρουαζιερόπλοιο
Σώα και καλά στην υγεία τους, παρελήφθησαν από σωσίβια λέμβο κρουαζιερόπλοιου, τα 11 μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου υπό σημαία Τουρκίας, το οποίο δεν είχε φορτίο, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Ακρωτηρίου Ταινάρου.
Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση από το υπουργείο Ναυτιλίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο του πλοίου από αδιευκρίνιστη αιτία, ενώ τα 11 μέλη του πληρώματος, όλοι Τούρκοι υπήκοοι, παρελήφθησαν από άλλο πλοίο που βρίσκονταν κοντά στο κρουαζιερόπλοιο.
Στο σημείο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το συμβάν σπεύδουν τρία πλωτά του λιμενικού. ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και παραπλέοντα σκάφη. Το φορτηγό πλοίο είχε αναχωρήσει από την Τυνησία με προορισμό την Τουρκία.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.