Η «Αποστολή» στηρίζει 279 πυρόπληκτες οικογένειες στο Μάτι

Η «Αποστολή» στηρίζει 279 πυρόπληκτες οικογένειες στο Μάτι

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Αρχιεπισκοπής παρέδωσε δωροεπιταγή 1.000 ευρώ σε κάθε δικαιούχο για την αγορά οικιακών συσκευών

apostoli
Τη διανομή δωροεπιταγών αξίας 1.000 ευρώ σε 279 πυρόπληκτες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής, ξεκίνησε ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή». Η πράξη αυτή αλληλεγγύης αφορά την αγορά οικιακών συσκευών από πολυκαταστήματα και υποστηρίζεται από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών (IOCC).

«Είστε οι μόνοι που έχετε συνεισφέρει τόσο πολύ και έχετε ασχοληθεί μαζί μας. Η οικογένειά μου έχει λάβει όλες τις δωροκάρτες τις οποίες προσφέρατε όλο αυτό το διάστημα και σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας. Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντική είναι για όλους μας», λέει συγκινημένη η κ. Αλεξάνδρα.

Ο IOCC, ο οποίος στηρίζει επί 7 χρόνια τα προγράμματα της «Αποστολής», ηγείται της προσπάθειας για την ενίσχυση πυρόπληκτων οικογενειών μαζί με τον οργανισμό Leadership 100, την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τους Έλληνες που ζουν στην Αμερική και συνεισφέρουν οικονομικά για την επούλωση των πληγών από αυτήν τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα.

«Δεν έχουμε λάβει καμία άλλη βοήθεια πέρα από τη δική σας βοήθεια. Είστε οι μόνοι που έχετε σταθεί στο πλευρό μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό», λέει η κ. Μαρία, μητέρα δύο παιδιών.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας, μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα ενίσχυσης της «Αποστολής» και του IOCC στους πυρόπληκτους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής περιλαμβάνει προπληρωμένη κάρτα σούπερ μάρκετ αξίας 100 ευρώ, για την προμήθεια τροφίμων και άλλων αναγκαίων ειδών, προπληρωμένες κάρτες αξίας 100 ευρώ σε μαθητές οικογενειών που επλήγησαν από τις φωτιές για προμήθεια σχολικών ειδών, προσφορά 450 κάδων απορριμμάτων 1.100 λίτρων στους δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα, προπληρωμένη κάρτα αξίας 1.000 ευρώ για αγορά οικιακού εξοπλισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης