Έκλεβε φορτηγά και άλλαζε τα στοιχεία τους

Έκλεβε φορτηγά και άλλαζε τα στοιχεία τους

Προς το παρόν έχει βρεθεί μόνο ένα κλεμμένο φορτηγό, αλλά θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή του δράστη και σε άλλες κλοπές οχημάτων

FORTIGA_KLOPI
Ολόκληρο εργαστήριο είχε εγκαταστήσει μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στον Τύρναβο ένας 46χρονος για να παραποιεί τα στοιχεία των οχημάτων που έκλεβε, ώστε μετά να μπορεί να τα πουλήσει. Προς το παρόν έχει βρεθεί μόνο ένα κλεμμένο φορτηγό, αλλά θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή του δράστη και σε άλλες κλοπές οχημάτων.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν στα ίχνη του 46χρονου μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός Ι.Χ. φορτηγού από την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όταν εντόπισαν το κρησφύγετό του, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και βρήκαν το κλεμμένο φορτηγό χωρίς τις πινακίδες κυκλοφορίας. Μάλιστα, ο 46χρονος είχε ξηλώσει από τον κινητήρα τη μεταλλική ταμπέλα με τον αριθμό πλαισίου και είχε τοποθετήσει άλλη με διαφορετικό αριθμό.

Στην εγκαταλελειμμένη αποθήκη κατασχέθηκαν αυτοκόλλητες ταινίες, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ένα θερμοκολλητικό μηχάνημα και άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για την παραποίηση των στοιχείων κυκλοφορίας, καθώς και μία μπαλαντέζα με λάμπα. Το φορτηγό αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή και πλαστογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης