Κατερίνη: Παρίσταναν τους πελάτες και άρπαζαν εμπορεύματα από καταστήματα

Οι τέσσερις αλλοδαποί έκρυβαν ό,τι έκλεβαν μέσα στα ρούχα τους - Τους αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι καταστήματος και κάλεσαν την αστυνομία

Σύστημα είχαν κάνει τις κλοπές από καταστήματα στην Κατερίνη τέσσερις αλλοδαποί που προσποιούνταν τους πελάτες και έκρυβαν μέσα από τα ρούχα τους διάφορα εμπορεύματα. Μέσα σε λίγη ώρα, άρπαξαν από δυο μαγαζιά προϊόντα συνολικής αξίας 454 ευρώ.

Ωστόσο, τους αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του δεύτερου καταστήματος και κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες ηλικίας 35, 19, 18 και 18 χρόνων την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν με το όχημά τους, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα κλεμμένα είδη και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων. Οι αλλοδαποί κρατούνται στην Ασφάλεια Κατερίνης και ανακρίνονται και για άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

*** Μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Κάρπαθο «ξάφρισε» το πορτοφόλι μιας αλλοδαπής που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα μια 36χρονη Ελληνίδα. Όμως, το θύμα πήρε είδηση την κλοπή και κάλεσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Η «μακρυχέρα» συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην αλλοδαπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr