Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου λόγω ελλείψεων και ζημιών

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου λόγω ελλείψεων και ζημιών

Οι μαθητές  χαρακτηρίζουν άθλιο το κτίριο του σχολείου, με σπασμένες πόρτες  και σάπια δάπεδα  - Ακατάλληλη η αίθουσα πιάνου λόγω του σεισμού - Ελλείψεις και σε καθηγητές

katalipsi1
Σε κατάληψη προχώρησαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου εξαιτίας των ελλείψεων σε καθηγητές γενικής παιδείας και μουσικών μαθημάτων αλλά και αρκετά άλυτα μέχρι στιγμής ζητήματα.

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για τις κτιριακές εγκαταστάσεις που τις χαρακτηρίζουν “άθλιες”, αφού υπάρχει η τάξη πιάνου που είναι ακατάλληλη μετά τον ισχυρό σεισμό της 26ης Οκτωβρίου στο νησί μας, αφού έχει αποκτήσει μια τεράστια ρωγμή, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί και μπαλκόνια του Σχολείου.

Επίσης υπάρχουν προβλήματα στις υποδομές που δεν σχετίζονται με τον σεισμό, όπως οι τουαλέτες που έχουν σπασμένη πόρτα και νιπτήρες αλλά και το δάπεδο του οποίου η επιφάνεια είναι σάπια.

Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά απευθύνουν έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν με τα προβλήματα τους και να μπορέσει το Μουσικό Σχολείο να λειτουργήσει κανονικά και όχι μετ’ εμποδίων.

Οι μεγάλες ελλείψεις σε καθηγητές έχουν προκαλέσει και άλλα ζητήματα στους μαθητές και ειδικά σε εκείνους της Τρίτης Λυκείου που ενώ έχουν ξεκινήσει φροντιστήρια για τα μαθήματα τους, έχουν μείνει πίσω στην ύλη σε κάποιες ειδικότητες λόγω της απουσίας εξειδικευμένων καθηγητών. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό για τα παιδιά, αφού αν δεν έρθει άμεσα καθηγητής να “τρέξει” την προκαθορισμένη ύλη για τις πανελλαδικές εξετάσεις θα είναι απροετοίμαστοι για αρκετά από τα μαθήματα που πρέπει να δώσουν.

Πηγή: imerazante.gr

Κλείσιμο
mousiko_toualetes
mousiko_zimies
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης