«Αστακός» το Βελλίδειο για την ομιλία Τσίπρα στο Thessalloniki Summit

«Αστακός» το Βελλίδειο για την ομιλία Τσίπρα στο Thessalloniki Summit

Εκκενώθηκε το Βελλίδειο προκειμένου να γίνει έλεγχος ασφαλείας ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού - Κλούβες γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο, ενώ η είσοδος  επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους και διαπιστευμένους δημοσιογράφους  - Τροποποιήθηκαν δρομολόγια λεωφορείων - Κλειστοί δρόμοι

thes1
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να διεξαχθεί η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο 3ο Thessaloniki Summit. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Στρατού μπροστά από το Βελλιδειο Συνεδριακό Κέντρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Βελλίδειο εκκενώθηκε προκειμένου να γίνει έλεγχος ασφαλείας : Στο δρόμο, έξω από το συνεδριακό κέντρο βγήκαν όλοι, ακόμη και οι επίσημοι. 

Αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι αυξημένη, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ έχουν τροποποιηθεί αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Τα μέτρα της Αστυνομίας είναι αυξημένα και η είσοδος στο Συνεδριακό Κέντρο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους και διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί ότι  γύρω από το Βελλιδείου, υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ ενώ στις 18.30 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή το 3ο Thessalloniki Summit.

Πηγή:  thestival.gr

thes2
thes3
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης