Πωλείται το στρατηγείο των Ιεχωβάδων

iexwvades_main01

Ακίνητο 11 στρεμμάτων ακριβώς πάνω στο «δαχτυλίδι», στη συμβολή με την Αττική Οδό - Κρυφός ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι επίδοξοι αγοραστές μπαίνουν με κωδικούς στο ειδικό site προκειμένου να καταθέσουν προσφορά μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος πλειοδότης

Πωλητήριο στις κεντρικές εγκαταστάσεις στη λεωφόρο Κηφισίας έβαλε η “εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά”, με στόχο να αξιοποιηθεί το ακίνητο από επενδυτές και να γίνει ακόμη και εμπορικό κέντρο...
iexwvades02
Ακίνητο 11 στρεμμάτων ακριβώς πάνω στο «δαχτυλίδι», στη συμβολή με την Αττική οδό ■ Το πωλητήριο ήταν η αφορμή να φωτιστούν τα απροσπέλαστα άδυτα του εντυπωσιακού κτιριακού συγκροτήματος ■ Κρυφός ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι επίδοξοι αγοραστές μπαίνουν με ειδικούς κωδικούς στο site προκειμένου να καταθέσουν προσφορά μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος πλειοδότης

Μια έκταση – φιλέτο σχεδόν 11 στρεμμάτων με κτίρια που ξεπερνούν τα 4.000 τετραγωνικά μέτρα αξίας πάνω από 16 εκατομμυρίων ευρώ έχουν βγει στο σφυρί μέσω μεγάλου μεσιτικού – επενδυτικού γραφείου με τις πληροφορίες να λένε πως υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές. Άλλωστε το σημείο που βρίσκονται οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, στην λεωφόρο Κηφισίας στη συμβολή με την Αττική οδό, στο λεγόμενο “δακτυλίδι”, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επενδυτές. Μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη κρυφός διαγωνισμός όπου ο ενδιαφερόμενος μπαίνει μέσα σε ειδικό σαιτ με τη χρήση κωδικών και κάνει την προσφορά του έτσι ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος πλειοδότης. Αρχική τιμή πώλησης; 15.9 εκατομμύρια ευρώ!

Επισήμως η “εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά” υποστηρίζει πως το πωλητήριο μπήκε γιατί οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις δεν κάλυπταν τις τρέχουσες ανάγκες. Όμως παράλληλα διευκρινίζουν πως λειτουργούν βάσει εθελοντικών συνεισφορών πιστών και φίλων όποτε φροντίζουν πάντα να κάνουν προσεκτική χρήση των πόρων αυτών. Έτσι εδώ και λίγους μήνες μεταφέρθηκαν σε νέους χώρους στην περιοχή της Δραπετσώνας και ανέθεσαν σε μεγάλο γραφείο να πουλήσει και να αξιοποιήσει τους συγκεκριμένους χώρους.

Μέχρι στιγμής, παρά το έντονο ενδιαφέρον, δεν βρέθηκε ο αγοραστής που θα δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν διαμερίσματα, γραφεία, χώρους εστιάσεις, ακόμη και αίθουσες συνεδριάσεων.

Οι χώροι

Το 1979, την εποχή που η Αθήνα συνέχιζε να απλώνεται στο λεκανοπέδιο, οι “Μάρτυρες του Ιεχωβά” αποφάσισαν να στήσουν το στρατηγείο τους σε ένα σημείο που όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια αποτέλεσε μια χρυσή επένδυση καθώς η συγκεκριμένη ζώνη μετά και την ανέγερση των τριών malls απέκτησε μεγάλη εμπορική αξία. Σήμερα, λόγω της οικονομικής κρίσης μπορεί οι τιμές να έχουν πέσει, όμως εξακολουθούν να είναι υψηλές ενώ εξακολουθεί να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον επενδυτών του εξωτερικού.
iexwvades07
30 άνετα διαμερίσματα, τραπεζαρία που φιλοξενεί 100 άτομα, γραφεία και κοινόχρηστες αίθουσες μελέτης με βιβλιοθήκη, στούντιο ηχογραφήσεων, κομμωτήριο και χώρος για πλυντήρια-στεγνωτήρια είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που διαφημίζει το site της μεσιτικής εταιρείας που έχει αναλάβει την πώληση-επένδυση
iexwvades04

Συνολικά, το οικόπεδο έχει έκταση 10.453 τ.μ ενώ τα κτήρια 4.170 τ.μ συνθέτοντας ένα συγκρότημα που όπως λένε οι ίδιοι παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σε ο,τι αφορά στο project αξιοποίησης του. Από εμπορικό κέντρο, μέχρι συγκροτήματα κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων. Όπως αναφέρεται στο site του μεσιτικού γραφείου που έχει αναλάβει την πώληση “στη βορειοδυτική πτέρυγα του κτιριακού συγκροτήματος βρίσκονται τα διαμερίσματα. Καταλαμβάνουν τρεις ορόφους, στο σύνολο τους 30 διαμερίσματα και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν μέχρι 60 ενοίκους. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα, είναι αυτόνομο και διαθέτει το δικό του καθιστικό, τη δική του κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και φυσικά το δικό του μπάνιο με wc και βοηθητικές εγκαταστάσεις, όπως ντουλάπες κ.λ.π”.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται στο site της εταιρείας που έχει αναλάβει την πώληση – επένδυση, υπάρχουν και χώροι εργασίας. Ειδικότερα “στην ανατολική πτέρυγα του κτιριακού συγκροτήματος, βρίσκονται οι χώροι γραφείων, 44 γραφεία στο σύνολο τους. Κάθε γραφείο, μπορεί να απομονωθεί διασφαλίζοντας ησυχία και κατάλληλες συνθήκες για εργασία. Ωστόσο, όλα τα γραφεία μοιράζονται έναν κοινόχρηστο χώρο, ο οποίος επί του παρόντος αξιοποιείται ως βιβλιοθήκη”.

Ο χώρος που για τέσσερις δεκαετίες χρησιμοποιήθηκε ως έδρα των “Μαρτύρων του Ιεχωβά” διαθέτει και άλλους χώρους που όμως ελάχιστοι γνώριζαν καθώς στο στρατηγείο της Κηφισίας η πρόσβαση δεν επιτρεπόταν σε πολύ κόσμο ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Ψηλοί τοίχοι και κάμερες ασφαλείας “θωράκιζαν” την ιδιωτικότητα της εκκλησίας. Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες για την πώληση των εγκαταστάσεων: “Στο επίπεδο 1 βρίσκεται ο χώρος εστίασης χωρητικότητας 100 ατόμων και η κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκονται και χώροι όπως στούντιο ηχογραφήσεων, κομμωτήριο, meeting room και βοηθητικοί χώροι για τα πλυντήρια, τα στεγνωτήρια αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για το λεβητοστάσιο”.
iexwvades05
iexwvades06

Ψάχνουν επενδυτές

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές η απόφαση να μπει πωλητήριο στις κεντρικές εγκαταστάσεις των “Μαρτύρων του Ιεχωβά”, έχει να κάνει και με την οικονομική κρίση όπως επίσης και με το τεράστιο κόστος συντήρησης. Άλλωστε όπως λένε οι ίδιοι πάντα πρέπει να εξοικονομούν πόρους για να υπάρχει η δυνατότητα να συντηρούν τους χώρους, διευκρινίζοντας πως στόχος είναι να διατηρούν το υψηλό επίπεδο.

Με τον τρόπο που παρουσιάζουν τον χώρο στο site “δείχνουν” και τους επενδυτές που αναζητούν για την εξαγορά των εγκαταστάσεων. Όπως αναφέρουν: “Είμαι ένας μοναδικός χώρος μεικτής χρήσης που συνδυάζει τους χώρους εργασίας, χώρους γραφείων ή παραγωγής, με τους χώρους αναψυχής σε ένα διασυνδεδεμένο κτίριο. Χώροι διαμονής και εργασίας συνυπάρχουν αρμονικά και ισορροπημένα”. Επισημαίνουν δε ότι: “υπάρχει εύκολη και άμεση πρόσβαση προς το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος χάρη στην Αττική Οδό (24χιλιόμετρα σε 15 λεπτά)”.
iexwvades03
Η είδηση της πώλησης έριξε φως για πρώτη φορά στα άδυτα του κτιριακού συγκροτήματος με τους ψηλούς τοίχους που λειτούργησε επί 40 χρόνια ως έδρα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, με τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας να κρατούν το στρατηγείο της Κηφισίας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα

Όμως μόνο εύκολο δεν είναι να πουληθεί ένα συγκρότημα εκτάσεως μεγαλύτερης των 4.000 τ.μ σε οικόπεδο σχεδόν 11 στρεμμάτων που η τιμή του εκτινάσσεται ακόμη και στα 16 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια κανένας δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό, καθώς ο τρόπος που τρέχει η διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη μυστικοπάθεια. Ακόμα για μια απλή ενημέρωση ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή με το μεσιτικό και στη συνέχεια χορηγούνται ειδικοί κωδικοί έτσι ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στα data που αφορούν στο συγκεκριμένο ακίνητο.

ΣΧΟΛΙΑ (122)

dmc

Οι τρεφόμενοι πνικτού και αίματος, οι αντιρρησίες στρατού που δεν είναι ειρηνοποιοί, οι βιαστές μικρών παιδιών, οι λάτρεις του Θεού της σολωμονικής, οι ειδωλολάτρες της χρεοκοπημένης εταιρείας πυραμίδα Σκοπιάς/σύγχρονης Βαβέλ που χρησιμοποιούν τις δικαστικές επιτροπές τους για ξέπλυμα της αμαρτίας και να διατηρήσουν μία βιτρίνα ψευδοηθικής με διαλυμένες οικογένειες και θανάτωση ανθρώπων κρυμμένα κάτω από το χαλί, οι παραχαράκτες της Αγίας Γραφής, οι ψευδοπροφήτες παπατζήδες της προφητείας του τώρα είναι η βασιλεία/που είναι η βασιλεία, οι αρνητές του Ιησού Χριστού εν σαρκί ερχόμενου που έρχονται στο σπίτι σου να τον αρνηθούν ως Μεσσία τους στην πόρτας σου με τα πορνοπεριοδικά από τα λιντλ, με τις ημερομηνίες των εαρινών παγανιστικών αναμνήσιων της πανσελήνου που δεν συμπέφτουν με το Ιουδαϊκό Πάσχα, οι σαϊεντολόγοι μάγοι κήρυκες του σιωνισμού και της μασονίας που στο τέλος και αυτά επρόδωσαν, οι τελειοποιειτές της τεχνικής εκμάθησης αλά πλύσης εγκεφάλου και βουντού τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια με επαναλήψεις ερωτήσεων/απαντήσεων συνήθως να μην είναι η γάτα, χωρίς κανένα Ίδρυμα και ανθρωπιστικό έργο ούτε συμπόνια για το ορφανό και τον άρρωστο, σου κηρύττουν δήθεν το λόγο του Θεού για χάρη ανέντιμου κέρδους, οι εξαπατημένοι από το διάβολο <<πνευματικοί>> που εμφανίζονται ως άγγελοι φωτός ενώ δεν έχουν μία μέρα νηστείας στο βιογραφικό τους. -Να, ο Αρμαγεδδώνας τους τους έχει καταφθάσει, δλδ το τέλος τους! Σε λίγο καιρό θα παρακαλούν να υπάρχει κόλαση, έτσι δια μέσω της κολάσεως να μπορέσουν να ζήσουν για πάντα! -Όποιος τολμήσει να σβήσει αυτό το μήνυμα, να σαπίσουν τα έντερα των παιδιών του από τα πτώματα που τα ταϊζει και τα δικά του μάτια να γίνουν χώμα καθώς αντικρύσει την Δεύτερη έλευση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στον αέρα! -Τους έδωσες να πιούν αίμα! Τους αξίζει

Χαριτάκης Κώστας

Αν και χρησιμοποιείτε αδόκιμη και ειρωνική ορολογία, χωρίς να το θέλετε... μας κάνετε την καλύτερη διαφήμιση! Φυσικά η πώληση δεν είναι κρυφή. Πράγματι πρόκειται για οικόπεδο φιλέτο και τα κτήρια είναι σε φανταστική κατάσταση. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι θα πωληθεί, αφού πλέον δεν μας εξυπηρετεί. Οι εγκαταστάσεις μεταφέρθηκαν στη Δραπετσώνα και σήμερα το μεσημέρι εγκαινιάστηκαν. Σας ευχαριστούμε γι' αυτό το πολύ περιποιημένο άρθρο-αγγελία πώλησης. Είσαστε ανέλπιστα κατατοπιστικοί. Σε εφημερίδα αγγελιών να το βάζαμε, δε θα το προωθούσαν τόσο καλά όσο εσείς! Άσε που θα πληρώναμε κιόλας, ενώ εσείς μας το κάνατε δωρεάν. Τέλεια! Ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα αγοραστής.

Steve

Θυμηθητε τα βατοπεδια τα δικά σας και αφήστε τους υπόλοιπους και ειδικά τους μάρτυρες. Αντε μπράβο

Πιστός

Εβραίοι Ορθόδοξοι: Πάσχα των Εβραίων, νηστεία των Εβραίων, εορτασμός γενέθλιων (μόνα γενέθλια που αναφέρονται στη γραφή γιορταστηκαν από μη Εβραίο και κόστισαν στον Ιωάννη, τον ξάδερφο του Ιησού το κεφάλι του). Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά: Ανάμνηση του θανάτου του Ιησού (θεσπίστηκε απ τον ίδιο τον Ιησού γνωστό και ως ο μυστικός δείπνος του κυρίου), έργο κυρηγματος (έστειλε μαθητές σε όλη την ιουδαια σε ζευγάρια), δημόσια μαρτυρία(Απόστολος Παύλος έδινε ανάλογη μαρτυρία στην Αθήνα στις αγορές καθώς και στους Φιλίππους πράγμα που του κόστη σε την ελευθερία του) θυμίζει κάτι αυτό; πάντα οι ακόλουθοι του Χριστού αντιμετώπιζαν εναντίωση. Στέφανος, Παύλος τέλος ο Ιησούς ο ίδιος. Σκοτώσατε τον Ιησού εσείς Εβραίοι Ορθόδοξοι και συνεχίζετε να γιορτάζετε τις εβραϊκές γιορτές σας βαφτίζοντας τες χριστιανικες. Ντροπή. Μη ξανακούσω να λέτε Εβραίο κάποιον μαρτυρά. Btw είστε για κλάματα και άσχετοι με ελλιπείς γνωσεις απ το τραγικό εκπαιδευτικό σύστημα που καλά καλά μαθηματικά δε ξέρει να διδάξει σωστά, πόσο μάλλον θρησκευτικά.

Πιστός

Βέβαια είναι αστείο πως ο Χριστός ήταν Εβραίος και γιόρταζε το Πάσχα των Εβραίων. Και σήμερα οι Εβραίοι Ορθόδοξοι γιορτάζουν το Πάσχα ακόμα (επειδή τους ελευθέρωσε απ τους Αιγυπτίους ο θεός των Εβραίων;;;;) αλλά δε δέχονται το ονομα Ιεχωβά γτ είναι το όνομα του Θεού των Εβραίων. Μια γιορτή είπε ο Ιησούς στους μαθητές να τηρούν (την ανάμνηση του θανάτου του) και με το θάνατο του Ιησού οι Ιουδαίοι μαθητές άφησαν τον ιουδαισμο και έγιναν χριστιανοί. Συνεπώς έπρεπε να τηρούν την ανάμνηση του θανάτου του Ιησού κάθε χρόνο αντί για το Πάσχα. Και ο Παύλος στα ιεραποστολικα ταξίδια του αυτό δίδαξε. Το να έβαζε το κόσμο να κάνει το ΠΆΣΧΑ κάθε χρόνο θα σήμαινε ότι τους μυηουσε στον ιουδαισμο. οπως είπα ξανά Εβραίοι ορθόδοξοι είστε. Αυτή είναι η αλήθεια. Βάλε και αντιχριστιανικες γιορτές, λίγο οι Ρωμαίοι, άστρα και όραμα, λίγο χαλογουίν λίγο από δω λίγο από κει τα μπλεξατε τα μπούτια σας. Κακομοιριδες που απλά επειδή είστε η πλειοψηφία υπερισχύει η φωνή σας.

Στεφ

Ρε παιδιά διαβάζω τα σχόλια ότι πληρώνονται, άμα πληρωνόντουσαν δεν θα πήγαιναν αρκετοί στην Ελλάδα ιδιαίτερα στην περίοδο που πίνανε αρκετοί;

Σέκτα αίρεση

Χιλιαστές.

Οκ

Αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Σ όλο το κόσμο μας σέβονται και αναγνωρίζουν τις προσπάθειές να έχουμε περιποιημένα κτήρια. Ειδικά τώρα με τη μετακόμιση των κεντρικών γραφείων στην Αμερική. Ενα έργο τεράστιο για το οποίο δόθηκαν συγχαρητήρια για το πόσο οικολογικές είναι όλες οι εγκαταστάσεις και αυτόνομες. Τα λεφτά καλά κάνουν και τα προσέχουν τόσο πολύ γτ δε μας περισσεύουν. Ούτε το κράτος μας χορηγεί ούτε η Αμερική μας στέλνει φράγκα όπως λένε κάποιοι. Απ τα 15 ήμουν σε εθελοντικά προγράμματα οικοδόμησης αιθουσών μας, χώρους διαμάντια, καθαρούς κατάλληλους για λατρεία. Άλλος θα χαρίσει το οικόπεδο, άλλος θα συνεισφέρει απ το υστέρημά του, άλλος απ το περίσσευμα και όλα θα γίνουν μετά από μελέτη και προσεκτικό σχεδιασμό για να επιτευχθεί η βέλτιστη λύση. Οπότε καλά κάνουν και το διυλιζουν τόσο πολύ. Και όσον αφορά τις γραβάτες και τα μουστάκια απλά γελάω γτ το Ορος είναι γεμάτο με ράσα και γενιάδες που κυκλοφορούν με χρυσά και φιλα νε εικόνες της Παναγίτσας και του Χριστουλη. Για αυτόν που το ανέφερε παραπάνω, η Μαρία δεν είναι Πάνω από όλους τους Αγίους, όλοι είναι ίσοι μεταξύ τους και επίσης ο Χριστουλης έχει μεγαλώσει, φτάνουν τα παραμυθάκια πια. Κρίμα για μια κομπογιαννιτικη εφημερίδα να ξεφτυλιζεται ακόμα περισσότερο με λέξεις όπως "αρχηγείο", "Ιεχωβαδες" κτλ. Το καλοκαίρι που θα έχουμε τη διεθνή στο ΟΑΚΑ και πάλι θα το κάνουμε άνθρωπο οποίος θέλει να έρθει να δει συνθήκες πριν μας πει Ιεχωβαδες ξανά. Καμία. ΚΑΜΊΑ θρησκεία στην υφήλιο δεν το έχει καταφέρει να διατηρεί ειρήνη και τα μέλη της να δειχνουν τέτοια καλοσύνη αναμεταξύ τους πάρα τις φυλετικές διάφορες. Τουλάχιστον δεν ευλογησαμε εμείς τα στρατεύματα του Χίτλερ. Λέω εγώ τώρα. Υ. Γ. Αρθρογραφε μάθε να γράφεις άνθρωπε μου επιτέλους αν θες να πάρουμε κάποια στιγμή στα σοβαρά αυτό το τριτοτεταρτοθεμα.

Ξυδάκι αιρετικέ

Χιλιαστή

Σεβασμό από μένα

Ζω σε ένα χριστιανικό και ορθόδοξο περιβάλλον στο οποίο έμαθα να συζητώ και να σέβομαι τους άλλους. Το ίδιο και σας. Καταδικάζω το άρθρο και τα σχόλια. Όμως απαιτώ σεβασμό και από εσάς όταν αναφέρεστε στον Χριστό και την Παναγία. Είναι ο δικός μου πνευματικός χώρος.

Steve

Έτσι μπράβο αδελφέ μου. Πες την αλήθεια να μαθαίνουν.

;;;;

Δεν γνωρίζω λεπτομερειες αλλα ειναι προσβλητικος ο χαρακτηρισμος "Ιεχωβαδες" ;;;;;;

@@@@ PANAGIA SAS, PAPADES, IEXWBADES KTL

Εκεί που νόμιζα οτί το χειρότερο είναι η καμπάνα της εκκλησίας, να σου μια κυριακή μεσημέρι ένας @@@@ μου χτυπάει το κουδούνι και έλεγε οτι είναι καινουριος στη γειτονιά και θέλει να γνωρισει τους γειτονές του !!! Και του λέω " μα σε παρακαλώ, σε παρακαλώ " και μετά δυο μέρες βλέπω στο mail box φάκελο χωρίς γραμματόσημα, με γραμμένο χειρογραφα το ΟΝΟΜΑ μου και μέσα είχε προσκληση για συνέδριο αυτών των ενοχλητικών !!! ΕΛΕΟΣ . Και στη δευτερη κατοικία μου ένα Σ/Κ δυο τετοιοι πάλι με ενοχλησαν και μάλιστα άνοιξαν ΜΟΝΟΙ τους την εξωπορτα και μπήκαν στην πιλοτή ! Αφού τους ξαπέστειλα εκνευρισμένος ένα μήνα αργότερα ήρθαν μερικά παιδάκια ΑΝΗΛΙΚΑ και ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ και πάλι χτυπησαν την πόρτα και έπαθα ΣΟΚ. Σκεφτηκα να καλέσω την αστυνομία, μιλάμε τα παιδάκια ήταν 8 - 12 ετών περίπου και βαλτά απο τετοιους βλακέντιους !!!

kwstassss

καταρχην δεν ειναι θρησκεια,ερμηνευουν οπως θελουν και με τον τροπο που θελουν αυτα που νομιζουν οτι εννοει η αγια γραφη.αν ηταν τοσοι αγνοι και ηρεμοι ανθρωποι οπως λεει καποιος πιο πανω,τοτε γιατι νομιζουν ολοι αυτοι οτι εχουν δικιο σε οτι λενε και ολοι οι υπολοιποι χριστιανοι ειμαστε λαθος και μας κατηγορουν για τα χριστουγεννα,για την παναγια(την λενε μαρι οχι παναγια),για τους αγιους(δεν υπαρχουν αγιοι γι αυτους) για το πασχα(που και στην εποχη του χριστου το πασχα υπηρχε) για τις γιορτες για τα γενεθλια,γιατι ολα αυτα νομιζουν οτι ειναι του διαβολου,,,γιατι στερουν το πιο απλο σ ενα μικρο παιδακι,να σβησει κερακια ,να παρει εναν αι βασιλη,να στολισει το δεντρακι του!!!απλα ειναι μια κλειστη κοινωνια με παροπιδες,ετσι και βρει καποιος η καποια να παντρευτει εκτος απο το συναφη τους ειναι κοκκινο πανι....αιμα δεν δινουν ουτε περνουν προτειμανε να πεθανουν!!αν ενα μικρο παιδακι χρειαστει αιμα τι θα πουνε στον γιατρο!!αστο να πεθανει........αυτη ειναι η θρησκεια και τα πιστευω τους

Steve

Γραφεις εντελώς ανοησίες. Βουτηγμενος στην προκατάληψη και στο ψέμα.κριμα σου

...

Κι εσύ πιστεύεις ότι εσύ έχεις δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο. Άρα ούτε κι εσύ ανήκεις σε θρησκεία σύμφωνα με τη λογική σου. Εκτός αν πιστεύεις ότι όλες οι άλλες θρησκείες είναι εξίσου αληθινές με τη δική σου.

Τζον

Διάβασε καμιά εγκυκλοπαίδεια η το βικιπαίδεια για τα Χριστούγεννα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fotia1

Στην περιοχή Κάστρο το αρχικό μέτωπο - Πολύ κοντά σε κατοικίες - Ενημέρωση της πυροσβεστικής στην αστυνομία να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας κάτοικοι, ώστε να εκκενώσουν, αν κριθεί απαραίτητο, τις οικίες τους

4
korydallos

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι από σωφρονιστικούς υπαλλήλους - Για την επιχείρηση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Επόπτης, ενώ προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

ste--2-thumb-large-thumb-large

Η γραμμή θα ξεκινά από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, θα περνάει από την Κυψέλη, τα δικαστήρια, τα Εξάρχεια, τον Ευαγγελισμό, την Πανεπιστημιούπολη, τα Ιλίσια και θα καταλήγει στου Γουδή

xristodoulidis

 Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι να περνούν συστηματικά στην κατοχή οίκων δημοπρασίας του εξωτερικού, κυπριακά αρχαιολογικά αντικείμενα, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη