Απερίφραστα καταδικάζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) κάθε τρομοκρατική ενέργεια που στρέφεται κατά κρατικών λειτουργών, οι οποίοι επιτελούν το συνταγματικό τους καθήκον.
Ειδικότερα, με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, η ΕΔΕ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «έχει αποδειχθεί ότι τέτοιες ενέργειες που επιχειρούν να επηρεάσουν την δικαστική συνείδηση είναι ατελέσφορες» και συνεχίζει: «Οι δικαστές και εισαγγελείς εργάζονται ανεπηρέαστοι και δεν τρομοκρατούνται».
Παράλληλα, υπογραμμίζει η Ένωση ότι «χρέος της Πολιτείας είναι να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα φύλαξης των δικαστηρίων και προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και ταυτόχρονα να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης».
Καταλήγοντας η ΕΔΕ αναφέρει ότι αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από την Αστυνομία και την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.