Σοκ στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας μετανάστης στο Ρουπάκι Γαστούνης φέρεται να έχει βιάσει ένα 8χρονο αγοράκι.
Η υπόθεση βιασμού είναι υπό διερεύνηση, ύστερα από σχετική καταγγελία στο ΑΤ Γαστούνης.
Σύμφωνα με την καταγγελία ένας μετανάστης φέρεται ότι βίασε ένα 8χρονο αγοράκι.
H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, επιβεβαίωσε την σχετική καταγγελία και ανέφερε πως η υπόθεση είναι προς διερεύνηση καθώς και ότι θα υπάρξει σχετική επίσημη ανακοίνωση.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.