Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την αποκάλυψη ότι ένα αγοράκι μόλις τριών χρόνων που φιλοξενείται μαζί με την 30χρονη μητέρα του διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα, έπεσε θύμα κτηνώδους βιασμού από ένα νεαρό αλλοδαπό!
Η άτυχη γυναίκα έπαθε σοκ είδε τον παιδί της να επιστρέφει αιμόφυρτο και κλαίγοντας από τους αφόρητους πόνους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Φιλοξενίας, όπου έγινε ο βιασμός. Αμέσως, η μητέρα του το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής και στην συνέχεια από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση.
Οι άνδρες της Ασφάλειας που ανέλαβαν να εντοπίσουν το ανθρωπόμορφο τέρας, κατέληξαν το πρωί της Πέμπτης σε έναν 20χρονο Σύρο πρόσφυγα που φιλοξενείται στο hot spot και του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με το Epiruspost, ο αδίστακτος νεαρός θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με βαρύτατες κατηγορίες.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events