Αθώοι ο Mr. «Χωριάτικο» και άλλοι 19 για το κύκλωμα trafficking

4070247

Το δικαστήριο κατέληξε σε αθωωτική απόφαση για τους 20 αρχικώς εμπλεκόμενους έπειτα από πέντε συνεδριάσεις

Σε ομόφωνη αθωωτική απόφαση κατέληξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση του κυκλώματος trafficking που σύμφωνα με τη κατηγορία εκμεταλλευόταν γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Για την υπόθεση αυτή στο εδώλιο του κατηγορουμένου είχαν καθίσει 20 πρόσωπα, ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας Άγγελος Γιαννακόπουλος, μέτοχος στην αλυσίδα φούρνων «Το Χωριάτικο».

Το δικαστήριο κατέληξε σε αθωωτική απόφαση για τους 20 αρχικώς εμπλεκόμενους έπειτα από πέντε συνεδριάσεις. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν, κατά περίπτωση, οι κατηγορούμενοι για τις οποίες τώρα κρίθηκαν αθώοι είναι αυτές της διεύθυνσης και ένταξής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Την αθώωση των κατηγορουμένων είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας της έδρας με το δικαστήριο να υιοθετεί την πρότασή του και να αποφασίζει την αθώωση των κατηγορουμένων, κρίνοντας πως δεν προέκυψαν αποδείξεις που να τους συνδέουν με εγκληματικές πράξεις.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στη δικαστική κρίση έπαιξε και το γεγονός πως οι τέσσερις γυναίκες που είχαν καταθέσει μηνύσεις για τα όσα υπέστησαν στα νυχτερινά κέντρα τα οποία φέρονταν να ελέγχονται από τους εμπλεκόμενους, απουσίαζαν από την ακροαματική διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ (12)

Δικαιοσυνη

Η Δικαιοσυνη είναι τυφλή. Αλλα έχει έχει φτωχή δεν έχει σκοπό να μείνει...

Στελιος

Όλως τυχαία δεν παρουσιάστηκαν αυτές που υπέβαλαν τις μηνύσεις. Η Νικολούλη μπορεί να τις βρει να μας πουν το γιατί ;

Tώρα που ανοιξαν οι δουλειές

με τους νέους φουρνούς σιγά μη τους καταδίκαζαν. Είναι πολλά τα λεφτά.

Κκ

Αφού απουσίασαν πι εκδιδόμενες, προφανώς και δεν εκβιάστηκαν για αυτο..... Μπράβο στην δικαιοσύνη..... Μπράβο και στους επιχειρηματίες ..., της νύχτας

ανωνυμος

Ποσα πηραν οι αδεκαστοι δικαστες;

Χωριό

Το ψωμάκι τους από το Χωριάτικο....

ΘΕΜΙΣ

Να σου πω: Συνεννοήθηκαν τρεις εφέτες και ένας αντεισαγγελέας εφετών να τα "πάρουν", ήλθαν σε επαφή με τους κατηγορούμενους ή τους δικηγόρους τους και "λαδώθηκαν" για να τους αθωώσουν !!!!! Το ποσό δεν το γνωρίζω. Θα σου μείνει η απορία κ. ανώνυμε συκοφάντη.

και το ξεπλυμα

συνεχιζεται...ολα καλα...λεφτα υπαρχουν...

Συμπέρασμα

Οι εταίρες και οι χορεύτριες σε νυχτερινά show το κάνουν γιατί τους αρέσει, για τα λεφτά και από χόμπι.

Όποιος

ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

panagiwtis2

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Αντιμετώπισης, κ. Αργύριος Ντινόπουλος, δίνει διευκρινίσεις για τη «Νωτιαία Μυική Ατροφία», τη νόσο που πάσχει ο μικρός   Παναγιώτης-Ραφαήλ