Σούρλας: Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δίπλα στους πεσόντες μαχητές του 1940 – 41

sourlas_diapftora_f

«Φέτος, οι εκτελεστές, όχι μόνο του απαγόρευσαν να παραστεί στις εκδηλώσεις, αλλά και τον δολοφόνησαν για να μην συνεχίσει να ζει και να αγωνίζεται για τα ιδανικά της πατρίδας, της ορθοδοξίας, για την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του 

Η Ένωση Συγγενών Πεσόντων κατά το Έπος 1940 - 41 αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, που, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Σούρλας, «κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου μας υποδέχονταν στο χωριό του, στους Βουλιαράτες στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, που αναπαύονται οι ήρωες του Έπους 1940 – 41, για να προσευχηθεί και να ψάλει μαζί μας τον Εθνικό Ύμνο».

«Φέτος, οι εκτελεστές, όχι μόνο του απαγόρευσαν να παραστεί στις εκδηλώσεις, αλλά και τον δολοφόνησαν για να μην συνεχίσει να ζει και να αγωνίζεται για τα ιδανικά της πατρίδας, της ορθοδοξίας, για την Ελλάδα.

Για εμάς που τον γνωρίσαμε, ο Κωνσταντίνος που ξεχώριζε για τις εθνικές και κοινωνικές του ευαισθησίες, θα παραμείνει στη μνήμη μας ζωντανός και θα είναι κοντά στους ήρωες που λάτρευε και τιμούσε, για πάντα παρών στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ (14)

@@

Ρε Σούρλα, οι Βουλιαράτες ανήκουν στη νότια Αλβανία και στο Αλβανικό κράτος και όχι στο ελληνικό κράτος; Η τουρκική μειονότητα των μουσουλμάνων στη Θράκη ανήκει στο ελληνικό κράτος ή στο τουρκικό κράτος; είναι έτσι ή δεν είναι; σεβόματε τις διεθνείς συνθήκες ή δεν τις σεβόμαστε; Και εάν ένας από την τουρκική μειονότητα ύψωνε κάπου στη Θράκη, εντός της ελληνικής επικράτειας, την τουρκική σημαία και απειλούσε με πυροβολισμούς τους Έλληνες τι θα έπρεπε να κάνει η ελληνική αστυνομία; και πολύ περισσότερο εάν, όπως ακούστηκε σήμερα "η Β.Ήπειρος είναι ελληνική(η νότια Αλβανία δηλαδή) από Έλληνες που πήγαν εκεί σήμερα στην κηδεία του άτυχου νεαρού που κακώς κρατούσε όπλο, έρχονταν σε ανάλογη περίπτωση Τούρκοι από την Τουρκία και φώναζαν ρυθμικά "η Θράκη είναι τουρκική" τότε τι θα έπρεπε να κάνει το ελληνικό κράτος; Συμμαζέψου λίγο, Σούρλα, και μην αναφέρεσαι και συγχέεις τους νεκρούς του έπους του 40 που ΄δωσαν τη ζωή τους εκεί πάνω στα βουνά για να μην εισβάλουν οι εχθροί στη χώρα μας . Αυτοί καλά βρίσκονται εκεί και αναπαύονται με τον αιώνιο ύπνο "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι".Μήν ξύνεις πληγές, Σούρλα, στους τόσο δύσκολους κι επικίνδυνους καιρούς που ζούμε και προπαντός πρέπει να σέβεσαι και να σεβόμαστε όλοι μας τις Διεθνέις συνθήκες που έχουν υπογραφεί από εμάς και όλες τις άλλες γειτονικές χώρες.

τι λες βρε

Αφού θέλεις να σέβονται όλοι τις διεθνείς συνθήκες, πρέπει να ξέρεις πως στην Β. ΉΠΕΙΡΟ, ή Ν. Αλβανία όπως θέλεις, η συνθήκη που δεν εφαρμόστηκε ποτέ , από την Αλβανία, αλλά δεν έκαναν τίποτε και οι Ελληνικές κυβερνήσεις, λένε αυτονομία της περιοχής, αυτονομία στην αναγνωρισμένη Ελληνική μειονότητα, ενώ όπως λανθασμένα αναφέρεις δεν υπάρχει Τουρκική μειονότητα στην Θράκη αλλά θρησκευτική. όσο για τον Σούρλα τώρα από τον Βόλο από το σπίτι του το παίζει πατριώτης. Ήταν εκεί, άκουγε τους πυροβολισμούς, έμαθε και δεν έκανε τίποτε. Έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε , όπως έκανε και η υπουργός. Άντε , όλοι οι πολιτικοί μην στεναχωρήσουμε τους Αλβανούς , τους Σκοπιανο΄πυς, τους Τούρκους , και τρέχετε καθημερινά τους Έλληνες.

agm8

Αν θέλεις να σχολιάζεις οφείλεις πρώτα να γνωρίζεις: Η Βόρεια Ήπειρο είναι αναγνωρισμένη εθνική μειονότητα και η Ανατολική Θράκη είναι αναγνωρισμένη θρησκευτική μειονότητα! καταλαβαίνεις τις διαφορές?

θεσπρωτος

Σουρλας , μια μικρη αποκλιση , απο το σουργελο ..., ( σουργελας). Εβγαλε το ( γε ) για ξεκαρφωμα ....

ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

Ατενίζω μια πατρίδα ευλογημένη από τον Θεό ΑΘΑΝΑΤΟΣ

θεσπρωτος

Εχει δρομολογηθει η πορεια του , ο θεος θα τον κανει αγγελο και η ορθοδοξια αγιο , θα εχουμε επιπλεον μια γιορτη , του Αι κατσιφα .!!!!!!!

@

Να κοιτάς τα κόκκινα δάνεια, λαμόγιο, μη σου ξεφύγει κανένα φράγκο. Άσε τους στρατιώτες του '40.

Σούρ(λ)ας

Τι γράφεις ρε ανθρωπάριο μαζέψου

ΜΠΡΑΒΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΣΟΥΡΛΑ -Κ. ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης