Πρόεδρος ΦΠΨ Φιλοσοφικής: Δεν είναι παράνομο το πάρτι του Ρουβίκωνα αλλά η κατάληψη και ότι δεν ζήτησαν άδεια

rouv-foit-1

«Αν το συνδυάσουμε με τις αλλαγές που προωθούνται στην γλώσσα, τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και την ιστορία, εύκολα οδηγούμαστε σε συμπεράσματα» είπε η κυρία Μαρίζα Φουντοπούλου

«Η δουλειά μας δεν είναι να λειτουργούμε ως αστυνομικοί σε ένα πρόβλημα που η πολιτεία αρνείται να το δει» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο ΘΕΜΑ 104,6 η πρόεδρος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Μαρίζα Φουντοπούλου με αφορμή την πρόθεση του Ρουβίκωνα να πραγματοποιήσει το πάρτι που έχει εξαγγείλει παρά το γεγονός ότι η σχολή θα είναι κλειστή για συμβολικούς λόγους με απόφαση της Κοσμητείας.

«Η ροή των πραγμάτων θα δείξεί αν η απόφαση της Κοσμητείας για κλείσιμο της Φιλοσοφικής είναι η ενδεδειγμένη» πρόσθεσε η κυρία Φουντοπούλου.Όπως είπε «δεν είναι παραβατικότητα ένα γλέντι, παραβατικότητα είναι η κατάληψη ή ότι δεν ζήτησαν άδεια» εξηγώντας ότι ο χώρος που θα γίνει το ρεμπέτικο πάρτι της αναρχικής συλλογικότητας «περιβάλλεται από αίθουσες διδασκαλίες».

Η κυρία Φουντοπούλου έθεσε, τέλος, έναν ευρύτερο προβληματισμό λέγοντας ότι «όλο αυτό γίνεται στη φιλοσοφική σχολή που είναι ο εκπρόσωπος των ανθρωπιστικών σπουδών που βάλλονται συστηματικά. Αν το συνδυάσουμε με τις αλλαγές που προωθούνται στην γλώσσα, τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και την ιστορία, εύκολα οδηγούμαστε σε συμπεράσματα».

ΣΧΟΛΙΑ (6)

ChrisAK

Οι Ρουβίκωνες, αναρχικοί κλπ είναι φητητικές οργανώσεις; κι εμείς οι ταβλαδόροι είμαστε οργάνωση, θα μπορούμε να κάνουμε πάρτι στο Παν/μιο;;;;;

MIK

Σε παρακαλώ: "Συλλογικότητες"! Ούτε καν "σύλλογοι" (σύλλογος είναι π.χ. ο "Παρνασσός"). Το μάθαμε κι αυτό!

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ;

Στο πάρτυ;

Spy

Μέ τέτοια αντίληψη καί ερμηνεία τής παρανομίας, από άτομο ειδικό επί τής.. φιλοσοφίας?? μόνο τό κεφάλι μου στόν τοίχο μπορώ νά χτυπησω. Κι αυτό, όχι σέ ώρα κοινής ησυχίας.. Υγ.. λάθος επιστήμη σπούδασα. Ή αλλιώς, λυπάμαι πού βρίσκομαι μακρυά, καί δέν μπορώ νά τής προσφέρω τήν βοήθεια μου αφιλοκερδώς.

Q

Δεν ειναι παρανομο επειδη το κανουν οι Ρουβικωνες. Αν εκανε κανα παρτυ η Χ.Α, εκει θα ειχε ανατιναχθει το συμπαν...

ΜΙΚ

Από την ταράτσα της Φιλοσοφικής η θέα είναι υπέροχη. Όλη η Αθήνα πιάτο. Ρεύμα και νερό δωρεάν. Να κανονίσω και γω με την παρέα μου κάποια πάρτι; Δεν είμαστε φοιτητές οι περισσότεροι, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία. Τα πάρτι στη Φιλοσοφική δεν αποτελούν παράβαση ούτως ή άλλως.

Καθηγητής

Γελοιότητες αυτά που λεει ο Πρόεδρος, δυστυχώς... Δεν είναι παρανομο να οργανώνεις γλέντια σε χώρους που δε σου ανήκουν και που δεν έχεις πάρει άδεια να χρησιμοποιήσεις; Αν είναι έτσι να κάνει και στο σπίτι του προέδρου γλέντι ο Ρουβίκωνας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης