Ηγετικό μέλος Ρουβίκωνα: Θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας

Ηγετικό μέλος Ρουβίκωνα: Θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, «φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας»

rouvikones
Επίθεση από φασίστες που έγραψαν συνθήματα έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα, καταγγέλλει το ηγετικό μέλος της ομάδας, Γιώργος Καλαίτζίδης.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, «φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας».

Μάλιστα ο Γιώργος Καλαίτζίδης, παρουσιάζει και φωτογραφίες από συνθήματα γραμμένα τους τοίχους. Το ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας, υποστηρίζει ακόμα ότι τα σπίτια των μελών του Ρουβίκωνα είναι σε αστυνομικό κλοιό και οτι γίνονται συνέχεια προσαγωγές και κλήσεις στην Ασφάλεια για διάφορες υποθέσεις.

Ο Γιώργος Καλαίτζίδης προειδοποιεί με την ανάρτησή του ότι θα γίνεται πλέον περιφρούρηση των σπιτιών για την ασφάλεια των μελών του Ρουβίκωνα ενώ απειλεί ότι «θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας».

Γράφει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης στην ανάρτησή του:

«Χτές το βράδυ, φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας. Εδώ και πολύ καιρό τα σπίτια των περισσοτέρων από μας είναι σε αστυνομικό κλοιό. Οι παρακολουθήσεις από την ασφάλεια είναι καθημερινές. Παίρνουν κάθε μέρα συντρόφους-σες μας από τον δρόμο και τους πάνε στην ΓΑΔΑ. Μας έρχονται συνέχεια κλήσεις με καινούργιες υποθέσεις και κατηγορίες. Τα μίντια συστηματικά ρίχνουν τόνους λάσπης στην ομάδα μας. Ο άρειος πάγος κάθε τρεις και λίγο κάνει έρευνες που μας αφορούν. Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω από τα σπίτια μας.

Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο Ρουβίκωνας θα περιφρουρήσει τα σπίτια και την ασφάλεια των μελών του. Και ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.»

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης