Δυναμικές κινητοποιήσεις της Λαϊκής Ενότητας: Ανεστάλησαν 14 πλειστηριασμοί κατοικιών

plei

Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα από μέλη της ΛΑΕ σε γραφεία συμβολαιογράφων

Η Λαϊκή Ενότητα, συνεχίζοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, έδωσε και σήμερα Τετάρτη, 31/10/2018, δυναμικό αγωνιστικό «παρών» με συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα σε συμβολαιογραφεία, που πραγματοποιούσαν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι αγωνιστικές αυτές κινητοποιήσεις είχαν για άλλη μία φορά συγκεκριμένα αποτελέσματα, αφού κάτω από την πολιτική τους πίεση ανεστάλησαν 14 πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών, μεταξύ των οποίων ήταν και 7 πρώτες κατοικίες.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι, αμέσως μετά την κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ κατά των αποκοπών ηλεκτρικού ρεύματος φτωχών λαϊκών νοικοκυριών, έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Πατησίων 4, όπου είχε προγραμματιστεί μεταξύ άλλων πλειστηριασμός που αφορούσε πρώτη κατοικία, 105 τ.μ, στον Αγ. Δημήτριο, με επισπεύδουσα την Alpha Bank, με τιμή 1ης προσφοράς 67.500 ευρώ, για χρέος 50.000 ευρώ. Τελικά, κάτω από την πίεση της κινητοποίησης, αυτός ο πλειστηριασμός ανεστάλη.

Στη συγκέντρωση στην Αθήνα συμμετείχαν μπλοκ της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Π. Λαφαζάνη και της «Ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΛΑΕ, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 761 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και πρώτες κατοικίες, ενώ το 70% του συνόλου τους αφορά ακίνητα αντικειμενικής αξίας κάτω των 300.000 ευρώ, παρά τα συνεχιζόμενα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι δεν εκπλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες, ούτε ακίνητα με αντικειμενική αξία κάτω από αυτό το όριο.

Η ΛΑΕ και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους διαμήνυσαν για άλλη μία φορά στο μνημονιακό πολιτικό, οικονομικό και τραπεζικό κατεστημένο ότι κλιμακώνουν τους αγώνες τους ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και δεν τους φοβίζουν ούτε τους τρομοκρατούν οι αστυνομικές και δικαστικές διώξεις κατά του Π. Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών της ΛΑΕ και του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

κανενας

Αν κατάλαβα καλά,μόνο 14 από τα χιλιάδες ,κι αυτά μόνο με"αναστολή ;". Μήπως είμαι καχύποπτος... περι την ψηφοθηρίαν ;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zos0

Ο γνωστός ποινικολόγος απέρριψε τις κατηγορίες για εκβιασμό - Τόνισε ότι ήταν άστοχος ο τρόπος με τον οποίο συνελήφθη - Υπογράμμισε ότι σύντομα θα αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε  εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ  επέμεινε  στην αγωγή εναντίον της Κατερίνας Παπακώστα - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

2
kypros_serial_killer

Ο λοχαγός serial killer δεν ανησύχησε ούτε όταν εντοπίστηκε το πρώτο πτώμα στο Μιτσερό – Εμφανιζόταν σε δημόσιες εκδηλώσεις ως φωτογράφος – Οδηγήθηκε σήμερα για εξέταση σε ψυχίατρο 

4