Αλλοδαποί «άδειασαν» περίπτερο στην Καστοριά

Αλλοδαποί «άδειασαν» περίπτερο στην Καστοριά

Άρπαξαν αρκετά προϊόντα και εξαφανίστηκαν

periptero
Έχει βαρεθεί να τον... κλέβουν ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καστοριάς! Παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει, κάθε τόσο διαπιστώνει ότι κάνουν φτερά διάφορα εμπορεύματα με δράστες αλλοδαπούς οι οποίοι αποσπούν την προσοχή του για να δράσουν ανενόχλητοι.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, πλησίασε το περίπτερο μια ομάδα έξι αλλοδαπών οι οποίοι έμειναν εκεί 20 λεπτά ρωτώντας τιμές για διάφορα είδη ώστε να τον κρατήσουν απασχολημένο. Όταν έφυγαν, διαπίστωσε ότι είχαν αρπάξει αρκετά προϊόντα και κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία. Μάλιστα, παρέδωσε στους αστυνομικούς το υλικό που κατέγραψε η κάμερα την οποία έχει τοποθετήσει και οι δράστες αναζητούνται.

*** Διπλά και τριπλά... άτυχος ήταν ένας 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προσπάθησε να τρυπώσει διαδοχικά σε δυο σπίτια στη Μόρια της Λέσβου, αλλά και στις δυο περιπτώσεις έγινε αντιληπτός και αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας. Ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου και της Ασφαλείας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης