Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα γιατρού για τον Κατσίφα: Τον εκτέλεσαν - Του δόθηκε η χαριστική βολή

katsifas_maket

Ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στο νεκρό ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, στους Βουλιαράτες - Όπως τόνισε, ο 35χρονος εκτελέστηκε

«Πάνω (σ.σ. στο βουνό) βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε -γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται. Αφού τραυματίστηκε βαριά, θα πρέπει να σβαρνίστηκε για 60 με 70 μέτρα πάνω στο χώμα, γιατί φαίνονται τα ίχνη από αίμα σε διάφορες πέτρες και, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν εκτελεστεί, και φώναξε "ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός", κάπου εκεί εκτελέστηκε κιόλας. Του δόθηκε η χαριστική βολή» είπε ο γιατρός.

Τόνισε ακόμη στην αρχή των δηλώσεών του: «Να πω για τον Κωνσταντίνο ότι δεν είχε τίποτα ψυχικά, ήταν απολύτως ισορροπημένος... Το μόνο, ας το πούμε έτσι σε παρένθεση, είχε τρέλα για τα εθνικά θέματα. Συνεργαστήκαμε μαζί και στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα λοιπά. Παντού ήταν πρώτος για να τρέχει για θέματα εθνικά».

Στα βίντεο που ακολουθούν, δείτε τις δηλώσεις του γιατρού, καθώς και το σημείο που δολοφονήθηκε ο 35χρονος ομογενής:

video placeholder
video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (50)

Andreas

ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!

Lena

Και εμείς τους ταιζουμε και τους δίνουμε δουλειές τους Αλβανούς... Ενώ οι Έλληνες τις Β. Ηπείρου καταπιέζονται, εκφοβιζονται και δολοφονούνται!!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Φασιστάκι καλό...

...είναι το νεκρό φασιστάκι

Ψοφο

Ψοφο στην οικογένεια σου, μόνο αυτο!

Κοκοκο οι Ελληνες

Που να σηκωθούν από τους καναπέδες τους οι Έλληνες. Έχουν και μερικά κιλά παραπάνω, που να τρέχουν τώρα σε πολέμους. Η Ελλάδα θα μοιραστεί στις χώρες των Βαλκανίων γιατί απλά δεν έχει Έλληνες έχει αριστερούς, γέρους, δημόσιους και Λαότκια

Να απολογηθεί δημόσια η Ελληνική Αστυνομία

Που προφανώς δεν υπολόγισε μάρτυρες και βίντεο που βγήκαν μετά, και πήγε να δικαιολογήσει αυτό που έγινε εξευτελιζοντας το συμβάν και την μνήμη του θύματος, και έσπευσαν να συνταχθούν με τους αλβανους και τα τρολ. Από εκεί να καταλάβετε που έχουν φτάσει τα πράγματα. Αλλά την αστυνομία αν γουγλαρετε τις σχετικές δηλώσεις, την απασχολούν οι ένστολοι λοατκι αυτή την στιγμή, και το γεγονός λέει, πως δεν θελουν να κάνουν καταστολή και να επιβάλλουν τον νόμο, αλλά να δώσουν προτεραιότητα στα ανθρώπινα δικαιώματα! Των κακοποιών! Ποιος; Η Ελληνική Αστυνομία που είναι μακράν από τις πιο light και ανεκτκές μακράν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ πάντα εννοείται!

@

Ποια Ελληνική Αστυνομία; Οι φρουροί του καθεστώτος Σύριζα;

Οι Ελλαδιτες δεν ειναι Ελληνες

Έλληνες είναι μόνο οι Έλληνες του Εξωτερικού. Στην Ελλαδα έχουν μείνει ζητιάνοι, δημόσιοι, αριστεροί και Λαότκια. Σε λίγο θα φοράτε φέσι όλοι, σας βλέπει ο Τουρκος που καταπίνετε και τον ελέφαντα και θα πάρει όλη την Ελλάδα χωρίς να ανοίξει μύτη

Wisdom

Νομίζω το επεισόδιο έχει λάβει μεγαλύτερη έκταση από αυτήν που του αρμόζει. Το ότι ο δικός μας ο συγχωρεμένος ήταν πολίτης, είχε Καλάσνικοφ (πολεμικό τυφέκιο) και ότι το χρησιμοποίησε εναντίον αστυνομικών ενός κυρίαρχου κράτους με εκλεγμένη κυβέρνηση, τον κάνει να χάνει αμέσως οποιοδήποτε δίκιο είχε. Τώρα για το αν η αστυνομική βία ήταν υπερβολική και αν στο τέλος τον εκτέλεσαν κιόλας ενώ ήταν ήδη σοβαρότατα τραυματισμένος, για εμένα πάλι δεν είναι είδηση. Έχουμε κι εδώ αρκετά τέτοια περιστατικά εκδικητικότητας του κράτους και μάλιστα όχι εν θερμώ αλλά εν ψυχρώ (να θυμίσω υπόθεση Σορίν Ματέι). Έχω την εντύπωση ότι αν γινόταν στην Ελλάδα το ίδιο ακριβώς περιστατικό με Αλβανό ένοπλο, θα είχαμε την ίδια κατάληξη, ή άντε αντί να του έδιναν τη χαριστική βολή στο κεφάλι να του έριχναν μερικές κλωτσιές. Ας έρθουμε λίγο στη θέση των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθώντας να συλλάβουν έναν ένοπλο δέχονται πυρά από καλάσνικοφ και κινδυνεύουν να αφήσουν τα παιδιά τους ορφανά την ώρα που κάνουν τη δουλειά τους και εκτελούν διαταγές ανωτέρων.

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΒΑΝΟΣ Ε΄΄΄΄΄ΠΕΣΤΩ .

ΖΖΖ

Ποιός απο εσάς τους "συγκινημενους πατριώτες" θα δεχόταν οι Αλβανοί να υψώσουν στις ελληνικές πολεις τη σημαία τους όταν έχουν εθνική γιορτή; Συνέλθετε ρε!!! Στο συγκεκριμένο νεκροταφείο που έγινε η τελετή ΟΛΕΣ οι Ελληνικές σημαίες ήταν υψωμένες, όπως έπρεπε. Μέχρι εκεί καλώς. Δεν μπορείς να υψώνεις σημαία αλλου κράτους όπου γουστάρεις και να απειλείς με καλάσνικωφ την αστυνομία!

Θεσσαλονίκη Μακεδονία

Γιατί παρασιωπάς το γεγονός ότι ήδη έχει γίνει αυτό και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη; Και ποιοι " φιλειρηνικοί " Αλβανοί καταδίκασαν την εκτέλεση του ήδη συλληφθέντος; Ή τοποθετήθηκαν κατά του κατάπτυστου πανό της Δυναμό Τιράνων;

@ZZZ

Επειδή κοιμάσαι, το χωριό είναι μειονωτικό και έχει κάθε δικαίωμα να υψώνει και να τιμά την σημαία. Επίσης μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, διότι οι μεν Αλβανοί είναι στην Ελλάδα εδώ και 25 χρονία, παράνομα εισελθώντες, οι δε Έλληνες είναι εκεί πάνω από 25 αιώνες.

Twincharger

Για πολεις και χωρια τσαμπουνας??Εκει υπαρχει ελληνικη μειονοτητα που ειναι αναγνωρισμενη και δεν πρεπει οι αλβανοι να την γ..........

@ZZZ

Όταν στον στρατό πριν λίγο καιρό είχαν σχηματίσει κάποιοι Αλβανοί τον αετό της Αλβανίας με τα χέρια, τους πυροβόλησε κανείς?

Θεσσαλονίκη Μακεδονία

Και όποιος καλόπιστα συνεχίζει να πιστεύει ότι η δολοφονία του παλληκαριού ΔΕΝ ήταν εκτέλεση και στημένο γεγονός, ας μου εξηγήσει γιατί αρνήθηκαν οι Αλβανοί την πραγματογνωμοσύνη από ανεξάρτητο ιατροδικαστή , όπως ζήτησε η οικογένειά του, για να διαπιστωθεί αν βλήθηκε σπό κοντά ή από μακρυά. Και σας προκαλώ να μου πείτε ποιος Αλβανός καταδίκασε την ακραία βίαιη συμπεριφορά της αλβανικής αστυνομίας και τοποθετήθηκε υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των δύο λαών.

AL : Κράτος πειρατής και φονιάς.

Τους πόναγε ο μαχητικός Κώστας, τον στοχοποίησαν και τον έβγαλαν από τη μέση, με βολικό γι ' αυτούς τρόπο. Τώρα σπιλώνουν την μνήμη του ήρωα και τον αποκαλούν τρελό, οι τουρκαλβανοί.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης