Μετρό: Μόνο από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» οι συρμοί προς αεροδρόμιο

Μετρό: Μόνο από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» οι συρμοί προς αεροδρόμιο

Οι επιβάτες με προς Αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό

4118064
Αποκλειστικά και μόνο από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ.

Ομοίως, οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.

Παράλληλα, οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιον ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑ.ΣΥ.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να «εξοικονομηθούν» συρμοί στο τμήμα της διαδρομής από Αγία Μαρίνα έως Δουκίσσης Πλακεντίας: τώρα τα δρομολόγια τις ώρες αιχμής γίνονται κάθε 3-4 λεπτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης