Βορειοηπειρωτικά ΜΜΕ: Καίρια ερωτήματα για τη δολοφονία του ομογενή στους Βουλιαράτες

Βορειοηπειρωτικά ΜΜΕ: Καίρια ερωτήματα για τη δολοφονία του ομογενή στους Βουλιαράτες

Αιχμές ακόμη για στημένη προβοκάτσια με στόχο να βγεί από τη μέση ο “ζωηρός” ομογενής

katsifas_maket
Μια σειρά από καίρια ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη την Κυριακή στους Βουλιαράτες, και οδήγησε στη δολοφονία του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, θέτει το έγκυρο himara.gr, αφήνοντας αιχμές ακόμη για στημένη προβοκάτσια με στόχο να βγεί από τη μέση ο “ζωηρός” ομογενής, αλλά και να σταλούν “μηνύματα” εκφοβισμού προς την ελληνική μειονότητα. Συγκεκριμένα υποστηρίζει:

= Η πληροφορία πως το θύμα φώναξε λίγο πριν ξεψυχήσει “Ζήτω η Ελλάδα”, “Ζήτω ο Ελληνισμός”, δημοσιοποιήθηκε από αλβανικά ΜΜΕ που αρχικά υποστήριξαν πως ο Κατσίφας συνελήφθη και αμέσως μετά “άλλαξαν” τους τίτλους κάνοντας αναφορά σε “θάνατο”. Συνέλαβαν αρχικά οι αστυνομικοί τον 35χρονο ; Και εάν ναι γιατί τον εκτέλεσαν στη συνέχεια.

= Οι φωτογραφίες με το αυτοκίνητο της αστυνομίας που έφερε οπή στην αριστερή πλευρά, παρουσιάστηκε αρκετές ώρες αργότερα και ενώ οι Αλβανοί δημοσιογράφοι βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο χωριό καλύπτοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του “ΟΧΙ”.

= Αν υιοθετηθούν τα λεγόμενα της αλβανικής πλευράς, πως ο Κατσίφας διαπληκτίστηκε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, παραμένει ανεξήγητο το γιατί έπρεπε για ένα μικρής σημασίας περιστατικό να επιληφθούν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και όχι η αστυνομία του Αργυροκάστρου. Όπως επίσης είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα εμφανίστηκαν αυτοί οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μαζί με δύο ελικόπτερα και ένα ντροουν.

Σύμφωνα με το himara.gr το θύμα, που ήταν και Έλληνας υπήκοος, εξέφραζε ανοιχτά τις απόψεις του περί του δικαιώματος των β/Ηπειρωτών για Αυτοδιάθεση - Ένωση με το ελλαδικό κράτος, τόσο στις καθημερινές του συζητήσεις, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – γι' αυτό αποτελούσε και τον "εύκολο" στόχο.

Το θύμα, όπως συνήθιζε κάθε χρόνο, σημαιοστόλιζε το χωριό του για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου. Το κατέβασμα της σημαίας από Αλβανούς αστυνομικούς, στάθηκε πιθανόν η αφορμή για το σκηνικό που ακολούθησε. Οι πληροφορίες είμαι συγκεχυμένες και μονάχα ένας ανεξάρτητος πραγματογνώμονας θα μπορούσε να καταλήξει στο τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στο θάνατο του 35χρονου. Παράλληλα υπάρχει η πληροφορία πως αστυνομικός απείλησε με το όπλο του τον εκλιπόντα, ενώ αμφισβητείται το κατά πόσο το θύμα πυροβόλησε στοχευμένα κατά των αστυνομικών, ακόμα και το αν πυροβόλησε καν:

Κλείσιμο
“Η προβοκάτσια που έλαβε χώρα στους Βουλιαράτες, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, έχει σχεδιαστεί και διαταχθεί από τα ανώτερα κλιμάκια του βαθέως κράτους. Η επίγεια δικαιοσύνη θα φτάσει όσους έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα και θα λογοδοτήσουν, όσο ψηλοί ή γενίτσαροι και αν είναι” καταλήγει το himara.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης