Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα - Εξι μέρες εκτός φυλακών ο εκτελεστής της 17Ν

Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα - Εξι μέρες εκτός φυλακών ο εκτελεστής της 17Ν

Ελαβε τετραήμερη άδεια από τις αγροτικές φυλακές συν δύο ημέρες ...οδοιπορικά - Ο Κουφοντίνας  πέρασε την έξοδο των αγροτικών φυλακών του Βόλου το πρωί της 28ης Οκτωβρίου και επιστρέφει την Παρασκευή

koufodinas_arthro
Τέσσερις ημέρες εκτός φυλακής θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος έλαβε νέα τετραήμερη άδεια από τις φυλακές Βόλου. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη «17Ν» σε 11 φορές ισόβια έχει μάλιστα στη διάθεσή του και δυο επιπλέον ημέρες για τα οδοιπορικά του.

Ο «Λουκάς» της «17Ν» έφυγε από την φυλακή το σήμερα το πρωί και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στο κελί του την Παρασκευή.

Η νέα άδεια στον Κουφοντίνα αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων, τόσο από τους συγγενείς των ανθρώπων που σκότωσε, όσο και από τις ΗΠΑ- το Στέητ Ντιπάρτμεντ έχει κατ΄επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή του στην «ευνοϊκή μεταχείριση» του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια, ενώ ανάλογο στάση τηρεί και η Τουρκία, αφού μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης περιλαμβάνονται και Τούρκοι διπλωμάτες. 

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα, με συνέντευξή του στον ΘΕΜΑ 104,6, ο επίσης καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στη 17Ν, Σάββας Ξηρός,  έκανε γνωστό ότι ζητά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης