Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος 5χρονης

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, η πεθερά του κατηγορούμενου λιποθύμησε - Με καθυστέρηση  ημερών η καταγγελία από τη μητέρα

paidi
Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 50χρονος Ηρακλειώτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις με 5χρονο κοριτσάκι, αν και ο ίδιος επέμενε ότι ουδέποτε έμεινε μαζί του μόνος. Στο άκουσμα της απόφασης, η πεθερά του κατηγορούμενου λιποθύμησε.

Πριν την απολογία του κατέθεσε η πεθερά του η οποία διαμένει στο υπόγειο του κτιρίου όπου διαμένει η οικογένεια του 50χρονου. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, κατεθεσε ότι αγαπάει την 5χρονη και ότι ουσιαστικά ήταν εκείνη που την είχε διαρκώς μαζί της. Εκείνη τη φρόντιζε, την έκανε μπάνιο, καθώς η μητέρα της 5χρονης εμπιστευόταν πολύ τη γιαγιά.

Αναφέρθηκε ακόμα ότι το παιδί είπε στην μητέρα του τα όσα ανέφερε, την 1η Οκτωβρίου. Η μητέρα ωστόσο αντί να πάει αμέσως στην Αστυνομία, άφησαν να περάσουν ημέρες, στις 5 Οκτωβρίου άφησε το παιδί στο σπίτι της γιαγιάς για κάποιες ημέρες και στην συνέχεια το πήρε και μετά έκανε την καταγγελία.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης