Ναυάγιο με πρόσφυγες ανοιχτά της Κω με τουλάχιστον 2 νεκρούς - Συγκλονιστικές εικόνες

Ναυάγιο με πρόσφυγες ανοιχτά της Κω με τουλάχιστον 2 νεκρούς - Συγκλονιστικές εικόνες

Διασώστες που έχουν σπεύσει στην περιοχή, προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε μικρά παιδιά, ακόμη και βρέφη

nauagio_kos_neo
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα πλοιάριο που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τις δυτικές ακτές της Τουρκίας, κοντά στην Αλικαρνασσό, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ακτοφυλακή.

Δεκαεπτά άνθρωποι που επέβαιναν στο πλοιάριο διασώθηκαν και τρεις κατάφεραν να φτάσουν στην στεριά μόνοι τους κολυμπώντας, σύμφωνα με την ακτοφυλακή.

Δύο από αυτούς πέθαναν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, πρόσθεσε η ακτοφυλακή, η οποία δεν διευκρίνισε τις εθνικότητες των μεταναστών.

Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται καθώς αγνοούνται επιβάτες του πλοιαρίου, σύμφωνα και πάλι με την ενημέρωση από την ακτοφυλακή. Στο σκάφος έξι μέτρων επέβαιναν συνολικά 30 άτομα. 

Συγκλονιστικές οι εικόνες από τη διάσωση μικρών παιδιών

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται από άλλο ένα τραγικό  ναυάγιο.   

Οι εικόνες που προβλήθηκαν από τη συχνότητα του Σκάι, κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Διασώστες που έχουν σπεύσει στην περιοχή, προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε μικρά παιδιά, ακόμη και βρέφη.  

Κλείσιμο
bodrum_kos

«Κάποιοι από αυτούς πνίγηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν από τη βύθιση πλοιαρίου που μετέφερε μετανάστες κοντά στην Αλικαρνασσό, ανοιχτά της δυτικής ακτής της Τουρκίας», μετέδωσε  νωρίτερα το δίκτυο NTV.



Ναυάγιο με πρόσφυγες ανοιχτά της Κω



vrefi_kos
Μικρό παιδί, που έχει διασωθεί από το ναυάγιο, βρίσκεται με ασφάλεια στα χέρια των διασωστών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης