Σε ειδική εξόρμηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, που έγινε το τριήμερο από 17 έως 19 Οκτωβρίου, για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν αντικανονικά το κινητό τους τηλέφωνο κατά την οδήγηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 431 παραβάσεις.
Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι η αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση συνιστά παράβαση, η οποία αποτελεί άμεση αιτία πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.