Νέο στοιχείο δείχνει ότι το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη
Το νέο δεδομένο βρέθηκε στον ιατρικό φάκελο νοσηλείας της ένα χρόνο πριν από την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη ταυτίζεται με τα ευρήματα του ιατροδικαστή
Την ώρα που οιαστυνομικές έρευνες στην τάφρο της ΒΙΠΕ Πρέβεζας, όπου βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο, συνεχίζονται για τον εντοπισμό περισσοτέρων ευρημάτων και εν αναμονή της εξέτασης DNA για την ταυτοποίηση της Αγγελικής Πεπόνη που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010, ένα νέο στοιχείο σήμερα το μεσημέρι ρίχνει φως στην υπόθεση.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έφτασε φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική.
Οι πληροφορίες που παρέχει ο φάκελος σχετικά με τα εργαστηριακά ευρήματα του Νοσοκομείου Άρτας ταυτοποιούνται πλήρως με τα αλλά ευρήματα του καθηγητή Βουγιουκλάκη.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.