Ευχαριστήριο πένθους και μνημόσυνο για τον Κυριάκο Γριβέα

φωτογραφια_Κ_Γριβεας

Το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στο Οίτυλο Λακωνίας

Ευχαριστήρια επιστολή για την συμπαράσταση στο πένθος τους αποστέλλει η οικογένεια του εκλιπόντος Κυριάκου Β. Γριβέα ενημερώνοντας παράλληλα πως το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στο Οίτυλο Λακωνίας.

Ο Κυριάκος Γριβέας υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας καθώς μεταξύ άλλων είχε διατελέσει διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου του Τζαννή Τζαννετάκη και κατόπιν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του «Συνδέσμου 1974» ενώ την περίοδο 2004-2009 διετέλεσε πρόεδρος στην ΕΑΧΑ ( Εταιρεία Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων).

Το ευχαριστήριο της οικογένειας έχει ως εξής:

«Ευχαριστήριο πένθους & Μνημόσυνο Κυριάκου Β. Γριβέα

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες για την αγάπη και την αμέριστη συμπαράσταση στο βαρύτατο πένθος μας από την αναπάντεχη απώλεια του πολυαγαπημένου μας Κυριάκου.

Το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:15 π.μ. στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οιτύλου Λακωνίας».

EUXARISTHRIO_KΓ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lefed-1

Την επιτυχία της ελληνικής αποστολής κάνει μεγαλύτερη το γεγονός ότι στην άσκηση παίρνουν μέρος επαγγελματίες των επίλεκτων σωμάτων του στρατού με μέσο όρο ηλικίας σαφώς πολύ μικρότερο από αυτό των 40 χρόνων των μελών της ΛΕΦΕΔ

tatsopoulos_ar

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής περιέγραψε για πρώτη φορά στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» και τον Αντώνη Σρόιτερ τις δραματικές στιγμές που έζησε με την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του - Οι δύσκολες αποφάσεις στο δρόμο για το Ιπποκράτειο, το 5ωρο χειρουργείο «χωρίς περιθώριο λάθους» και το κλάμα όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την γυναίκα του στη ΜΕΘ