Ευχαριστήριο πένθους και μνημόσυνο για τον Κυριάκο Γριβέα
Το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στο Οίτυλο Λακωνίας
Ευχαριστήρια επιστολή για την συμπαράσταση στο πένθος τους αποστέλλει η οικογένεια του εκλιπόντος Κυριάκου Β. Γριβέα ενημερώνοντας παράλληλα πως το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στο Οίτυλο Λακωνίας.
Ο Κυριάκος Γριβέας υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας καθώς μεταξύ άλλων είχε διατελέσει διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου του Τζαννή Τζαννετάκη και κατόπιν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του «Συνδέσμου 1974» ενώ την περίοδο 2004-2009 διετέλεσε πρόεδρος στην ΕΑΧΑ ( Εταιρεία Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων).
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες για την αγάπη και την αμέριστη συμπαράσταση στο βαρύτατο πένθος μας από την αναπάντεχη απώλεια του πολυαγαπημένου μας Κυριάκου.
Το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:15 π.μ. στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οιτύλου Λακωνίας».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.